|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wyciek płynu hamulcowego |
Autor |
Wiadomość |
Janusz1600
Nowy Forumowicz Janusz1600
Auto: MSW 2,0 benzyna 93 rok
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2019, 11:30 wyciek płynu hamulcowego
|
|
|
Witam MSW 2,0 1993 benzyna wyciek przy ścianie grodziowej na wycieraczkę po stronie pasażera. W miejscu gdzie po drugiej stronie jest serwomechanizm. Połączenie pompka serwo sprawdzone, suchutkie. Wyciek nie jest duży ale jest i o ile znam swoje szczęście to w najmniej spodziewanym momencie się ujawni całkowicie. Z pedałem hamulca, czy z siłą hamowania nic się nie zmieniło. Czy gdzieś tam dochodzi jakiś przewód z płynem hamulcowym ? czego to może być zapowiedź ? Najpierw się pytam, bo wolałbym na darmo nie rozkręcać. Bo muszę się pochwalić prawie 8 lat bez poważniejszej awarii. Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie, a może jest ktoś kto to już przećwiczył ? |
_________________ Pozdrawiam. Janusz |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
Janusz1600
Nowy Forumowicz Janusz1600
Auto: MSW 2,0 benzyna 93 rok
|
Wysłany: 15-06-2019, 12:17 wyciek płynu hamulcowego
|
|
|
Wielkie dzięki . Wychodzi mi z tego że przechodzi tam przewód od ABS-u. Rozbierania nie uniknę, ale chyba wiem czego szukam. Pozdrawiam i dziękuję. tematu nie zamykam, najpierw rozbiorę, aby się nie okazało, że to nie to. |
_________________ Pozdrawiam. Janusz |
|
|
|
 |
|
|