|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brc fly. błąd przerwa w komunikacji. |
Autor |
Wiadomość |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11097 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 16-07-2019, 00:10 Brc fly. błąd przerwa w komunikacji.
|
|
|
Witam. Mam kłopot z połączeniem się ze sterownikiem BRC FLY. Na jakimś forum gazowników wyczytałem,że powinienem mieć program P&D 3.08.02. Mam taki zainstalowany, do tego kabel zdaje się vikena. Niestety po podłączeniu pojawia się komunikat "komunikacja z centralką ecu przerwana"
Sprawdzane kilkanaście razy, i cały czas to samo.
Na tym samym forum gazowników znalazłem schemat podłączenia kabla KKL od vaga. Niestety efekt jest taki sam.
Jeśli ktoś ma wiedzę, co jest źle, to bardzo proszę o jakieś porady, co trzeba zrobić, aby to wszystko zadziałało. |
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 16-07-2019, 07:09
|
|
|
Na początek szukaj innych programów. Kiedyś próbowałem się połączyć z jakimś starszym BRC, być może też FLY, montowanym w około 2007r. i było podobnie jak program był niewłaściwy. Ja łączyłem się kablem VAG KKL ale jaki to był dokładnie sterownik BRC i jaki program to nie pamiętam bo było to dość dawno i jednorazowo. |
|
|
|
 |
|
|