|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: cns80 11-02-2009, 14:57 |
[MSS 1.6] Poszukuję katalizatora przy kolektorze wydechowym |
Autor |
Wiadomość |
Marek Romańczuk [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 16:46 [MSS 1.6] Poszukuję katalizatora przy kolektorze wydechowym
|
|
|
Witam wszystkich, może ktoś mi pomorze w zakupie katalizatora do Space Star 2001 z silnikiem 1.6. Może byc lekko używany albo nowy w dobrej cenie. Chodzi okatalizator ten
przy kolektorze wydechowym.
pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez cns80 07-05-2008, 10:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
niutiger [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2007, 08:55
|
|
|
Witam! Też miałem ten problem. W ASO krzyczeli 4kzł. Warsztat Mitsu na Puławskiej zorganizował mi używkę od bitego z przebiegiem 25kkm za 550 zł z gwarancją, że jak jest uszkodzony to zwrot. Do dzisiaj służy bezproblemowo. W razie zainteresowania służę kontaktem.
Na allegro czasem bywają w bardzo różnych cenach i trzeba uważać żeby na minę się nie wpasować.
Pozdro, |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Mar 2005 Posty: 999 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 22-05-2007, 09:28
|
|
|
W Legionowie pod wiaduktem jest zakład specjalizujący się w wydechach (WALKER). Wycinają stary katalizator i wstawiają zamiennik hamerykański. Dobierają zamiennik do pojemności silnika. Nie korzystałem ale kiedyś pytałem przy okazji posiadania corsy. Orginał do tego auta kosztował 1800zł, a w tym zakładzie koszt miał wynieść 400zł, drobna różnica |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
Piotr Góralski [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 12:31
|
|
|
Jeżeli rzeczywiście chodzi o 400 zł za katalizator zintegrowany z kolektorem wydechowym, to jest to super cena. Kiedyś zainteresowałem się tym i jedyne miejsce, które udało mi się znaleźć i gdzie deklarowali gotowość rozcięcia katalizatora i wstawienia nowego wkładu to było www.kalinski.pl. Można było tam wysłać katalizator, cała zabawa miała kosztować chyba ok. 800 - 900 zł. Dla jasności, piszę o kacie zintegrowanym z kolektorem, bo wstawienie katalizatora uniwersalnego "pod podłogę" to spokojnie da się zrobić za 400 zł niemal wszędzie. |
|
|
|
 |
|
|