|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
"Sportowe" zawieszenie... (Eibach) |
Autor |
Wiadomość |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11184 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 02-10-2019, 16:33
|
|
|
Sprawdź, czy dostałeś odpowiednie sprężyny. W katalogu KYB znajdziesz wszystkie parametry. Możesz też sprawdzić sprawność amortyzatorów, bo mogą być uszkodzone.
Czy wymieniałeś wszystkie amory i sprężyny na raz ? Jak wysoko stoi tył auta ? |
|
 |
bebob
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 Avance
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Sty 2017 Posty: 70 Skąd: Strzelce Op.
|
Wysłany: 02-10-2019, 22:03
|
|
|
Pierwsze sprężyny z amorami wymieniłem z tyłu,po miesiącu przud miały być wymieniane tylko amory ale okazało się ze jedna ze sprężyn była peknieta.Według katalogu powinny być tv 2212 i takie dostałem,ale jak mechanik przyłożył do nowych okazały się krótsze,no ale niebylo już czasu na zmiany i tak zostało,ale nie daje mi to spokoju.
[ Dodano: 09-10-2019, 15:44 ]
Tył stoji na wysokości 69 cm ,a przód 65.5.Czy morze ktoś napisać jak wysoko galant stoji na orginalnych spreżynach.Niepomyslalem przed wymianą żeby zmieżyć. |
|
|
|
 |
Faza
Mitsumaniak

Auto: EA5W Avance 2001 TipTronic
Pomógł: 10 razy Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 329 Skąd: Szczecin/Wrocław/Gdańsk
|
Wysłany: 17-10-2019, 18:12
|
|
|
U mnie na KYB 1.5roku
Przód lewy 66,1cm
Przód prawy 65,6cm
Tył 67,5cm a mam w bagażniku koło, podnośnik żaba, kobyłki, zestaw kluczy i jeszcze jakieś 5kg |
|
|
|
 |
|
|