|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wersje carismy prosze o podpowiedz |
Autor |
Wiadomość |
Norbi456
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-10-2019, 20:44 Wersje carismy prosze o podpowiedz
|
|
|
Witam Panowie z góry dodam że jestem świeżym posiadaczem carismy z 2000r czyli polift,
pytanie do was bo mam dużo pytań pierwsze z nich to chciałbym się dowiedzieć dlaczego moja carisma wersja Hatchback nie ma plastikowych nakładek na progach ? Czy można je dołożyć i dokupić i dlaczego jedne mają a drugie nie maja ....jakie są różnice miedzy nimi ....i czy będą pasować
Z góry proszę o podpowiedź i dziękuję |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 30-10-2019, 21:24
|
|
|
Norbi456 napisał/a: | dlaczego moja carisma wersja Hatchback nie ma plastikowych nakładek na progach ? |
Bo prawdopodobnie ktoś je z jakiegoś powodu ściągnął. Np. bał się, ze mu pod plastykiem będa rdzewieć progi ? Albo gdzieś popękały, zostały ściągnięte a nowych nikt nie założył ? Powodów może być sporo.
Norbi456 napisał/a: | Czy można je dołożyć i dokupić |
Można. Ale oryginalne nakładki powinny być w kolorze karoserii, więc musiałbyś poszukać.
Norbi456 napisał/a: | jakie są różnice miedzy nimi |
Kolor.
Norbi456 napisał/a: | i czy będą pasować |
Z przedlifta raczej nie, z poliftowej carismy P&P. Co najwyżej będziesz musiał dokupić spinki. |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
Norbi456
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 31-10-2019, 08:20
|
|
|
Dzięki za odpowiedź ale mam wątpliwości odnośnie montażu takich nakładek na progi, szukałem bo chciałbym kupić najlepiej srebrne lecz zauważyłem na zdjęciach i stąd też moje pytanie było czy będą pasować, że nakładki maja takie spinki, kołki które wchodzą do progu ja w swoim modelu nie mam żadnych otworów na takie kołki. Proszę też o podpowiedź jak są montowane takie nakładki. Dzięki |
|
|
|
 |
|
|