|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tempomat nie działa po wizycie u mechanika |
Autor |
Wiadomość |
Raiz3n89
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.4 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Wrz 2019 Posty: 157 Skąd: Polwysep
|
Wysłany: 27-11-2019, 16:10 Tempomat nie działa po wizycie u mechanika
|
|
|
Czesc Panowie, dzisiaj odebralem auto od gazownika i okazalo sie ze nie działa tempomat. Zapala sie kontrolka CRUISE na desce ale po wcisnieciu SET i puszczeniu gazu, samochod zwalnia. Troche poszukałem w necie i jest mowa o tasmie pod kierownicą, wiem ze pod kierownicą zamontowali komputer gazowy, mogli tam cos uszkodzic czy ta tasma jest pod poduszką na kierownicy? Czy podcisnienie ma coś do tempomatu? Bo yez takie cos wyczytałem. Oczywiscie mam podjechac spowrotem do gazownika i bedzie sprawdzal no ale wolalbym mu podpowiedziec co moze byc zeby nie spedzic u niego calego dnia. |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 27-11-2019, 16:47
|
|
|
tempomat dziala elektronicznie
moze gdzies wtyczka pod kierownica nie laczy |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21022 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 27-11-2019, 17:47
|
|
|
Ja bym sprawdził czy nie masz jakiś spalonych żarówek z tyłu. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Raiz3n89
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.4 Pb
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Wrz 2019 Posty: 157 Skąd: Polwysep
|
Wysłany: 02-12-2019, 19:45
|
|
|
Bizi78, miałeś rację kolego przepalony bezpiecznik od swiateł stopu, teraz wszystko śmiga, dzięki wielkie. |
|
|
|
 |
|
|