|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] Bezpieczniki, opinia |
Autor |
Wiadomość |
r3m3dy [Usunięty]
|
Wysłany: 27-05-2007, 00:00 [Cari 1.8] Bezpieczniki, opinia
|
|
|
Witam,
Chce kupic sobie zestaw bezpiecznikow - tak na wszelki wypadek do Carismy 1,8 GLS.
Chce kupic zestaw na allegro... wpadlem na aukcje:
Aukcja 1
oraz :
Aukcja 2
Ta druga opcje troche drogawa Ale nie znam sie na tym zbytnio.
Ktory zestaw polecacie?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 27-05-2007, 00:05
|
|
|
... a po co Ci tyle bezpieczników ??? Do końca życia Twoich wnuków wystarczy i jeszcze dłużej. W każdym sklepie motoryzacyjnym kupisz taką tekturkę na której pod folią jest po 2 szt z każdego rodzaju, zapłacisz 3 zł i masz z głowy na zawsze. Jak Ci często lecą to nie wymieniaj, tylko do elektryka, bo auto Ci się kiedyś zapali |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
r3m3dy [Usunięty]
|
Wysłany: 27-05-2007, 00:26
|
|
|
Wlasnie nie wiem po co mi tyle zadne bezpieczniki mi nie poszly - jeszcze |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 27-05-2007, 00:37
|
|
|
r3m3dy napisał/a: | Wlasnie nie wiem po co mi tyle |
szkoda kasy kup podstawowe 7,5A, 10A, 15A, 20A, 25A, 30A po 2 st. i masz do końca życia a wydasz z 3 zł. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 27-05-2007, 01:11
|
|
|
prosciej w motoryzacyjnym kupic na szt. takie jakie masz w aucie a nie jakiestam bo w zestawie sa, zreszta w obu puszkach powinienes miec po jednym zapasowym |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 27-05-2007, 09:43
|
|
|
ponadto na tych aukcjach są DUŻE bezpieczniki, a w carismie jest przewaga MAŁYCH |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
zbylug [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 22:28
|
|
|
Witam
to są tylko standardowe bezpieczniki a z tego co się orientuję to w mojej Cari 1,6-'95 jest jeszcze parę innych rodzajów (z jednym miałem problem to musiałem zrobić "patent") także taki zestaw na pewno nie wystarczy!! A na marginesie to zawsze się przepali taki którego nie mamy niestety
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
r3m3dy [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 22:32
|
|
|
Dziekuje za opinie Teraz wiem czego mam szukac i na bank nie kupie zastawu 200 bezpiecznikow |
|
|
|
 |
|
|