|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2.0 USA wart? |
Autor |
Wiadomość |
BartiiLord
Nowy Forumowicz
Auto: Opel vectra B
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 20-01-2020, 18:24
|
|
|
BartiiLord,
Jesteś pewny, że to USA, a nie hmm Dubaj?
W oczy mi się rzuca źle spasowany zderzak z tyłu, dziwne szpary po stronie kierowcy (albo to wina zdjęć, bo mam wrażenie, że jakaś pikseloza jest), osłona poduszki/kurtyny w słupku A po stronie kierowcy jest źle spasowana z podsufitką i zaczepy w tweeterze (chyba tak się nazywa ten głośniczek w drzwiach) z przodu po stronie kierowcy mogą być ułamane (w każdym razie nie jest dobrze założony).
Nie ma zaznaczone, że jest bezwypadkowy, więc popytaj o jakich wypadkach wie aktualny właściciel |
|
|
|
 |
BartiiLord
Nowy Forumowicz
Auto: Opel vectra B
|
Wysłany: 20-01-2020, 19:27
|
|
|
Podobno z USA był sprowadzony i że jedna strona była odświeżona a dokładniej będę wiedział jak pojadę obejrzeć dziękuję za wskazowki |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 20-01-2020, 20:19
|
|
|
BartiiLord,
No to może USA - zapytałem, ponieważ ma takie dziwne "zamki/haki" przy drzwiach z tyłu, a one najczęściej są w autach z Dubaju z tego co zauważyłem |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
Venom86
Forumowicz

Auto: Lancer Evo X
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 199 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-01-2020, 11:42
|