|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaki alarm do Grandis 2006?Czy to auto ma CAN? ak sprawdzić? |
Autor |
Wiadomość |
marcingebus
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2020, 06:18 Jaki alarm do Grandis 2006?Czy to auto ma CAN? ak sprawdzić?
|
|
|
Jaki alarm byście poradzili do Grandisa? Jakiś mały research zrobiłem i wychodzi Titanus 612, albo coś podobnego, tylko nie wiem czy moje Auto ma CAN i ten alarm to wykorzysta, bo może są prostrze metody na alarm. Cel jest dwojaki: odstraszyć złodzieja jeśli mu najdzie ochota i niższe AC. |
_________________ Harmęże |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 820 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20958 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 30-01-2020, 09:38
|
|
|
marcingebus napisał/a: | Cel jest dwojaki: odstraszyć złodzieja jeśli mu najdzie ochota i niższe AC. |
Jak będzie chciał ukraść to go nic nie odstraszy .
Wg. manuala z 2008r. są dwie linie CAN L i H, ale to trzeba by było potwierdzić. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
marcingebus
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 31-01-2020, 09:07
|
|
|
Wg. firmy montującej alarmy, auto nie ma CAN, zamówiłem alarm analogowy. Dziś ma dojść, może jak będzie pogoda po weekendzie, to się zabiorę za montaż, dobiorę do elektryki to się dowiem. |
_________________ Harmęże |
|
|
|
 |
|
|