Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Stacja SDA - połączenie auta z telefonem.
Autor Wiadomość
lukaspimpek 
Nowy Forumowicz
lukas/eclipsCros

Auto: Mitsubishi Eclips Cros
Kraj/Country: Germany
Wysłany: 08-02-2020, 16:39   Stacja SDA - połączenie auta z telefonem.

Witam,
Mam problem z połączeniem auta z telefonem, problem jest tego typu ze po tym jak auto zgaśnie, odpalam je i aby CAR PLAY wystartował muszę odblokować telefon.
U mojego znajomego nie ma tego problemu, nie trzeba odblokowywać telefonu a car play automatycznie jest aktywny i można korzystać z niego. Wie ktoś może jakie opcje trzeba zmienić aby działało to bez odblokowywania telefonu ?

Michauek22 
Forumowicz

Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-02-2020, 14:15   

Też tak miałem, ostatnio na przeglądzie wgrali nowy soft i jest już OK.

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 11-02-2020, 16:36   

lukaspimpek napisał/a:
Wie ktoś może jakie opcje trzeba zmienić aby działało to bez odblokowywania telefonu ?
W ustawieniach telefonu wejdź w ogólne, nastepnie w CarPlay , potem w mój samochód i zaznacz blokada nie dotyczy CarPlay, wtedy uruchomi się automatycznie.

andrzejxxx 
Nowy Forumowicz

Auto: eclipse cross
Wysłany: 23-04-2021, 21:17   

Cześć,
Mam pytanie dotyczące carplay.
kupiłem iphone-a 11 podłączyłem do samochodu i wyświetla się komunikat - podłącz kompatybilny telefon. Czy to możliwe aby ta wspaniała stacja SDA nie działała z IOS 14.
Zaznaczam że mam oryginalny kabel za "miliony monet"
Proszę o informację czy to tylko kwestia aktualizacji oprogramowania w samochodzie.
Przyznam że nawet mi nie przyszło do głowy, że samochód może być niekompatybilny ale jak przeczytałem w instrukcji coś o IOS 9.3 to trochę mnie zmroziło.
Proszę o pomoc bo trochę to będzie słabe jak nie będzie działało.

[ Dodano: 23-04-2021, 21:49 ]
andrzejxxx napisał/a:
Cześć,
Mam pytanie dotyczące carplay.
kupiłem iphone-a 11 podłączyłem do samochodu i wyświetla się komunikat - podłącz kompatybilny telefon. Czy to możliwe aby ta wspaniała stacja SDA nie działała z IOS 14.
Zaznaczam że mam oryginalny kabel za "miliony monet"
Proszę o informację czy to tylko kwestia aktualizacji oprogramowania w samochodzie.
Przyznam że nawet mi nie przyszło do głowy, że samochód może być niekompatybilny ale jak przeczytałem w instrukcji coś o IOS 9.3 to trochę mnie zmroziło.
Proszę o pomoc bo trochę to będzie słabe jak nie będzie działało.

poprawka Wszystko działa

Odpowiedz do tematu