[3.2 DID] Pajero zgasł |
Autor |
Wiadomość |
Julo78xxx
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2020, 20:06 [3.2 DID] Pajero zgasł
|
|
|
Witam wszystkich jestem nowy na forum zacząłem przygodę z pajero zakupiłem dwa dni temu dziś rano auto zdechło w czasie jazdy silnik zgasł kręci jak trzeba ale na zaskakuje pali się kontrolka środkowa od mostu nie mam pojęcia czy to aby haniebna pompa poprzedni właściciel informował mnie iż wymienił pompę i zbiornik wiec zachodzę w głowę i szukam pomocy z gory dziękuje pozdrawiam |
|
|
|
 |
KrzysiekC
Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 08-03-2020, 08:25
|
|
|
Kontrolka od mostu nie ma nic wspólnego do silnika nie ma wpływu na działanie silnika to jest problem z czujnikami na reduktorze albo z elektrozaworami z przodu.
A co do tego jak ci zgasł silnik to musisz troszeczkę inaczej dopisać bo nie bardzo rozumiem. |
_________________ Krzysiek CarMitsu |
|
|
|
 |
Julo78xxx
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 did
|
Wysłany: 08-03-2020, 08:38
|
|
|
Auto zgasło podczas jazdy teraz kręci śle nie odpala jakby nie dostawał paliwa narazie zholowalem do mechanika u mnie w mieście ale nie wiem czy da radę powiedz kolego z jakiego jesteś miasta żebym wiedzia ewentualnie gdzie zaholowac auto pzdr dzięki za odpowiedz |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 10-03-2020, 09:09
|
|
|
Julo78xxx napisał/a: | Auto zgasło podczas jazdy teraz kręci śle nie odpala jakby nie dostawał paliwa narazie zholowalem do mechanika u mnie w mieście ale nie wiem czy da radę powiedz kolego z jakiego jesteś miasta żebym wiedzia ewentualnie gdzie zaholowac auto pzdr dzięki za odpowiedz |
Prawdopodobnie pompa wtryskowa.
Krzysiek jest z Parchowa koło bytowa. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|