|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] PORADY przed zakupem |
Autor |
Wiadomość |
kubacki85
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero V80
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-01-2020, 13:54 [2.5 TD] PORADY przed zakupem
|
|
|
Drodzy,
Temat pewnie wałkowany wiele razy. Proszę o wskazówki przed zakupem 2.5 TD z 1993. Chodzi mi głównie o sprawdzenie silnika.
Poniżej link do ogłosznia:
https://www.olx.pl/oferta...html#7e3967465e
Wielkie dzięki z góry!
Kuba |
_________________ k. |
|
|
|
 |
Zuzia
Forumowicz
Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Gru 2009 Posty: 279 Skąd: Piła
|
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 09-01-2020, 20:01
|
|
|
kubacki85 napisał/a: | Chodzi mi głównie o sprawdzenie silnika. | na 100% musi być zimny silnik ->> bez tłumaczenia że musiał przestawić,przejechać,dojechać. Zobaczysz jak odpala a po dymku z rury obaczysz co i jak. A napędy Cię nie interesują ->> sprawdzenie ?? Jaka skrzynia biegów ES czy SS. Blokada jaka ?? Powodzenia |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
galeo1
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 2,5TDI Long
|
Wysłany: 11-03-2020, 10:32
|
|
|
Tak naprawdę przygotuj się na wszystko, w tym wieku i po różnych przejściach to są auta dla szaleńców. Znajomi do tej pory nie wiedzą po co je kupiłem. Ale domyślam się o co chodzi - męska przygoda, auto dla twardzieli, wyjazd w nieznane... można i tak, bo czasem zdarzają się krótkie chwile szczęścia Pzdr! |
|
|
|
 |
|
|