|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Gdzie macie zamontowane CB w miskach. |
Autor |
Wiadomość |
montero [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 12:01 [ALL] Gdzie macie zamontowane CB w miskach.
|
|
|
Cześć.
Od tygodnia jestem posiadaczem CB dokładnie to President Johhny II ASC i mam problem, a właściwie to jestem nie zdecydowany gdzie je zamontować.Pewnie wielu przede mną to już robiło i może moglibyście mi coś podpowiedzieć i poradzić.Każda pomoc mile widziana, albo jakieś fotki.
------------------------------------------------
Pozdro dla wszystkich Mitsumaniaków |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 25-10-2007, 21:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pawcio777 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 15:27
|
|
|
Nie wiem jakiej wielkosci dokladnie jest Twoje radio ale mozesz sprobowac wyciagnac ten schowek ktory jest pod normalnym radiem i tam zamontowac CB, druga opcja ktora ja zastosowalem poniewaz poszedlem na latwizne to do "tunelu" srodkowego w okolicy lewarka od strony kierowcy |
|
|
|
 |
Chudy23 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2007, 11:15
|
|
|
mam ten sam problem gdzie zamontować cb ten schowek o którym mówisz pawcio łatwo wyciągnąć?? nad montażem do tunelu środkowego też myślałem zobaczymy |
|
|
|
 |
pawcio777 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2007, 23:06
|
|
|
czy latwo go wyciagnac hmm no latwo tylko ze trzeba najpierw wyciagnac cala ta konsole co idzie w kolo srodkowych nawiewow (przykrecona jest 2 srobkami) a ten schowek jest przekrecony do niej od tylu |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2007, 19:37
|
|
|
Tak to u siebie zrobiłem. Pasuję idealnie ale przyd się też głośnik zewnętrzny bo ten z radia kiepsko słychać w takiej "szufladzie" |
|
|
|
 |
|
|