|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] dobry warsztat aby naprawic Outlander po wypadk |
Autor |
Wiadomość |
mink_2008
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2020, 16:38 [II 2.0 DID] dobry warsztat aby naprawic Outlander po wypadk
|
|
|
Witam,
czy ktos moze mi polecic jakis warsztat dla samochodow Mitsubishi w Warszawie i poblizu ktory naprawy Outlander z 2015 , corka maila wypadek i frontalny wjechala w inny samochod - ktos moze pomoc , szukam powypadkowy warsztat dla Mitsubishi . z gory dziekuje za informacje
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Rander
Forumowicz
Auto: Outlander III PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Lis 2011 Posty: 371 Skąd: Dębica & Warszawa i nie tylko ;)
|
Wysłany: 16-04-2020, 13:09 Re: dobry warsztat aby naprawic Outlander po wypadk
|
|
|
mink_2008 napisał/a: | Witam,
czy ktos moze mi polecic jakis warsztat dla samochodow Mitsubishi w Warszawie i poblizu ktory naprawy Outlander z 2015 , corka maila wypadek i frontalny wjechala w inny samochod - ktos moze pomoc , szukam powypadkowy warsztat dla Mitsubishi . z gory dziekuje za informacje
pozdrawiam |
Znalazłeś już coś?
Jakby coś, to mogę Ci podrzucić kontakt do warsztatu, ale "ogólnego", robiącego też auta po kolizjach. |
_________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
|
|
 |
|
|