|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaki panel Led zakupić |
Autor |
Wiadomość |
Cuddak
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-05-2020, 21:39 Jaki panel Led zakupić
|
|
|
Witam jak nowy użytkownik chciał bym się doradzić jak panel Led dokupić do pajera 2 , tak żeby zmontować ja na dachu nad oknem nalepie zęby była po łuku i była szerokości dachu . I w jaki sposób mądrze to zamontować zęby nie robić dziur w dachu . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Lotnik1414
Forumowicz
Auto: Pajero II long 2.8 superselect
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lis 2018 Posty: 204 Skąd: Strzebiń / Gdańsk
|
Wysłany: 07-05-2020, 15:02
|
|
|
ja mam w swoim led bary od titanium winch i...
jeśli zamierzasz dużo jeździć na nim po drogach to polecam na zderzaku:
przejechałem tak kilka tyś km w skandynawii w zimie czyli cały czas po ciemku lub w półmroku i mając do dyspozycji led-a na dachu o mocy 240watt i 140watowy na zderzaku ten ze zderzaka dawał lepsze światło tzn. led na dachu oświetla krawędź maski co mi trochę przeszkadza... kolejna sprawa w opadach śniegu/deszczu lekkiej mgle masz idealnie podświetlone krople deszczu itp. przed szybą.
jednak do offroadowych zabaw led na dachu się sprawdza gdyż widzisz nie tylko to co przed maską ale i to co przed krawedzią dachu co sie przydaje przy przedzieraniu przez krzaki:)
u mnie dachowy jest zamocowany na bagażniku dachowym. |
|
|
|
 |
|
|