Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Led bar i kamera cofania
Autor Wiadomość
gutek.a4 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero sport 3,0 v6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-11-2019, 01:31   Led bar i kamera cofania

Witam
Do nowego nabytku zrobiłem zakupy na ali, przyszedł led bar 6d "90W" i radio marki radio z kamerą cofania
Leda zamontuję na grilu, chcę go sterować z przycisku i z świateł długich, sygnał do sterowania przekaźnika w przypadku włącznika ręcznego wezmę z zasialania gniazda zapalniczki, ale co z sterowaniem z świateł drogowych? Czy światła drogowe są sterowane plusem? Miałem już podobne zamiary w vitarze i tam światła są sterowane masą i poległem, jak jest w przypadku pajeraka?
Kamera cowania, zamontuję ją pod spojlerem klapy, którędy przeciągnąć kabel do radia?
Dzięki za odpowiedzi

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 01-11-2019, 09:14   

Co do kamery to mogłeś na Ali kupić z transmiterami drogą radiową, czyli odeszło by puszczanie kabli przez całe auto.

gutek.a4 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero sport 3,0 v6
Wysłany: 01-11-2019, 11:00   

Bizi78 napisał/a:
Co do kamery to mogłeś na Ali kupić z transmiterami drogą radiową, czyli odeszło by puszczanie kabli przez całe auto.

Mogę kupić, kamera na kabku była razem z radiem, ale jak będzie ciężko puścic kabel to kupię z transmiteren, narazie nie mam jak nawet popatrzeć na samochód bo jeździ od mechanika do mechanika

Enter 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Sport 2.5 TD
Wysłany: 22-05-2020, 22:29   

Kabelki do kamerki przeciągnąłem przez tunel z kablami przy zawiasach klapy. Zasilanie z zapalniczki.

Odpowiedz do tematu