|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Naprawa CVT - polecany warsztat? Mazowieckie |
Autor |
Wiadomość |
lemonsinthepot
Nowy Forumowicz
Auto: Suzuki Kizashi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-05-2020, 16:31 Naprawa CVT - polecany warsztat? Mazowieckie
|
|
|
Cześć,
Jestem nowy na Waszym forum i bardzo nie chciałbym go zaśmiecać nie znalazłem dedykowanego działu do pytania o warsztaty, a używając szukajki widzę, że nie ma jednego wątku na takie pytania. Nie jestem właścicielem Mitsu, ale wiem, że u Was też CVT były montowane i może ktoś z Was przechodził przygodę z naprawą tego typu skrzyni.
Przechodząc do rzeczy: posypał mi się CVT, prawdopodobnie jakieś łożysko kulkowe. Na allegro/olx nie znalazłem używanych skrzyń do mojego modelu, więc pozostaje naprawa. Szukałem warsztatu w Warszawie i okolicach po opiniach w Google i oczywiście te są skrajne, od "jestem zadowolony", po "złodzieje, wydałem 10k zł, a auto po miesiącu przestało jeździć". Bardzo nie chciałbym się znaleźć w tej drugiej grupie stąd mój post. Czy ktoś z Was naprawiał swojego CVT i może podzielić się opinią o warsztacie, który dobrze wykonał swoją robotę i wziął za to uczciwe pieniądze?
Jeśli macie opinie w drugą stronę to też poproszę, będę wiedział jakie warsztaty omijać. |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11141 Skąd: Radomsko
|
|
|