Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
28-05-2007, 17:23
[E33A]szukam uszczelki do przedniej szyby?
Autor Wiadomość
kscman
[Usunięty]

Wysłany: 05-03-2007, 22:57   [E33A]szukam uszczelki do przedniej szyby?

bo na allegro jakos nie moge sie dogadac, a w krk na szrotach nie ma rozbitych galantow
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 29-05-2007, 17:09, w całości zmieniany 1 raz  

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 06-03-2007, 00:11   

jedz gdzie szyby dorabiaja dopasuja z metra z czegos innego - zaplacisz ok 50zl za nowa - bo rozumiem ze chodzi o te miedzy dachem a szyba?
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

kscman
[Usunięty]

Wysłany: 06-03-2007, 09:49   

dokladnie , o tą chodzi,
dzieki biore panoramefim i juz szukam,

edit:
kurde dzwonilem do kazdego co widzialem i nikt nie powiedzial przyjdz pan na 100%% zrobimy, tylko trzeba pryzjechac zobaczyc czy cos mozna zrobic, ble ble ble

szubab 
Forumowicz

Auto: Galant 2,0GLS '97r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-04-2007, 10:19   

Mam podobny proble ze swoimi uszczelkami w Galancie. Właśnie na warsztacie zajmującym się wymianą szyb, powiedzieli mi, żebym sobie ze szrotu wykombinował jakieś orginalne to mi założą.
Ciekaw jestem kscman czy Tobie udało się rozwiązać ten problem, może ci moi fachowcy byli do bani albo pytałem ich po fajrancie?

kscman
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2007, 20:11   

Kurde, mialem rozwiązanie, na DObrgeo Pasterza jest serwis co powiedzili mi ze to mi zrobia, ale musze im auto od rana zostawic, a niestety wtedy jak bylem nie moglem, i nie moge sie zebrac od tamtej pory,

mieli duzo uszczelek, i jedna z nich byla prawie identyczna, Ogulnie podzwon po serwisach z szybami, napewno wktoryms zrobią

deejay 
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
  Wysłany: 29-05-2007, 21:35   

Witam panowie jesli chodzi o uszczelki w galu to niema tam uszczelek z tego co wiem , tylko są tam listewki wykończeniowe a szyba jest wklejana ! Ostatnio malowałem swoje auto i wyciągałem szybe ale już nie założyłem na nia tych listewek tylko kupiłem uszczelke na metry { 6 zł/m } taką uniwersalną tzw. z języczkie i wygląda lepiej niż fabryczne te listewki bomba :lol: Polecam

slonio88
[Usunięty]

Wysłany: 12-06-2007, 15:29   ooo jak dobrze ;P

No widzicie jak trafiłem - Panowie, zerwałem sobie te badziewne listwy a właściwie wiatr mi je zerwał przed 15 minutami jechalem jakies 150km/h i zauwarzyłem ze listwa z lewej strony się odrywa... Gdzie mozna kupić tą uszczelkę "z języczkiem ? czy trudno to sie montuje ? pomożecie ? Pozdrawiam :)

deejay 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-06-2007, 22:22   Uszczelka

Ogladnij mojego Gala własnie z taka uszczelką jak to wyglada naprawde rewelacja 6zł/m i po krzyku http://www.fotosik.pl/pok...1308be6fa5.html

slonio88
[Usunięty]

Wysłany: 12-06-2007, 22:27   Hmmm

sam ja włożyłeś i wyjąłeś ? Wiesz... dzis pytałem ile kosztuje zmiana uszczelki... powiedzieli mi ze uszczelka 10zl, ale wyjecie i włożenie szyby na ich ryzyko 200zl :/ :/ :/ a nie stać mnie na tyle... :( nie teraz....

deejay 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-06-2007, 22:34   uszczelka

pracuje w serwisie i wiesz jak to jest wszystko po znajomosci :wink: za przysłowiowe piwko :lol:

slonio88
[Usunięty]

Wysłany: 12-06-2007, 22:37   Marzenie...

Też bym tak chciał :( nie da sie nic załatwić żebym miał taniej ?:> Odrazu sprawdzilibyście mi nawiewy :)

deejay 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-06-2007, 22:37   uszczelka

a z szybą musisz uważac bo jest cięzko w niektórych miejscach szczególnie na dole na podszybiu :? trzeba uwazac i robic to z wyczuciem wiec daj to lepiej w dobre rece :wink: powodzenia

Odpowiedz do tematu