|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OUTLANDER PHEV |
Autor |
Wiadomość |
TRUSKAW
Nowy Forumowicz
Auto: OUTLANDER PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-01-2020, 14:43 OUTLANDER PHEV
|
|
|
WITAM PROBLEM NIE ODPALA OUTLANDER PHEV HYBRYDA PO WYPADKU SENSOR PODUSZEK NAPRAWIONY MOZE KTOS POMOZE |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 12-01-2020, 18:26
|
|
|
TRUSKAW napisał/a: | PO WYPADKU SENSOR PODUSZEK NAPRAWIONY |
Ale co zostało naprawione
Czujniki uderzeniowe, poduszki, napinacze się wymienia.
Naprawić czyli inaczej wyczyścić pamięć można tylko ECU SRS.
Pewnie jakiś czujnik wstrząsowy blokuje odpalenie auta.
PS.
Wyłącz CapsLocka jak piszesz. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
grabolo
Forumowicz
Auto: Outlander 2017 2.0 City Style,
|
Wysłany: 11-06-2020, 00:50
|
|
|
Widzę, że koledzy zdążyli już porozbijać! Ja mam dopiero od dwóch tygodni i uważam, że to genialne auto! Pokochałem ciszę w aucie! Trasa Tychy Bielsko na bateryjce. Powrót Bielsko Tychy bateryjka zasilana silnikiem. Jeśli ktoś zna trasę DK1 to wie, że tam nie da się rozpędzić. Max jechałem 120. W drodze powrotnej spalanie 3,0l/100km i na końcu 3km zasięgu na bateryjce. Po dwóch tygodniach jazdy po śląsku bak benzyny nie naruszony, ładowanie w nocy z gniazdka w garażu. Dużo poprawili, ale przyciski od szyb dalej nie mają podświetlenia!! Tam chyba ktoś ma to wpisane w tajny kontrakt jak autostrada Katowice Kraków! |
_________________ grabolo,
Outlander, L200, Eclipse Cross |
|
|
|
 |
|
|