|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ogrzewanie chodzi na max. |
Autor |
Wiadomość |
Nesene
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-11-2020, 17:56 Ogrzewanie chodzi na max.
|
|
|
Witam wszystkich
Po dłuższej przerwie powróciłem do miska tym razem nie Pajero tylko l200.
Dopiero go poznaje i będę ogarniał wszystkie bolączki.
Pierwsza z nich to ogrzewanie które bez względy na temat jaka ustawi się na klimatromiku chodzi na max. Czy ktoś juz z Was miał ten problem? Czy wystarczy wymiana pokręteł ze sterownikami czy raczej rozkręcanie deski ??? |
|
|
|
 |
kylo3
Nowy Forumowicz
Auto: L200
|
Wysłany: 09-11-2020, 18:31
|
|
|
Miałem podobny problem, okazało się że ośka na której zamocowana jest klapka, sterowana jest poprzez plastikową przekładnie na której przeskakiwały zęby. Zastosowałem zwykłą gumkę recepturkę aby ośka bardziej przylegała do wspomnianej przekładni. Dostęp jest przez schowek zamykany. Może masz podobnie. |
|
|
|
 |
Nesene
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3
|
Wysłany: 09-11-2020, 23:09
|
|
|
Na bank cos w nagrzewnicy bo dziś zacząłem się temu przysłuchiwac i ewidentnie coś stukamiedzy skrajmymi położeniami pokrętła...
[ Dodano: 12-11-2020, 00:45 ]
kylo3 napisał/a: | Miałem podobny problem, okazało się że ośka na której zamocowana jest klapka, sterowana jest poprzez plastikową przekładnie na której przeskakiwały zęby. Zastosowałem zwykłą gumkę recepturkę aby ośka bardziej przylegała do wspomnianej przekładni. Dostęp jest przez schowek zamykany. Może masz podobnie. |
Dokładnie to samo. Tytrytka załatwiła problem. |
|
|
|
 |
|
|