|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3.5 V6 remont we własnym zakresie i prośba o zdjęcia |
Autor |
Wiadomość |
PIOTR_FOTO
Forumowicz

Auto: Galant 2.5V6 i PajeroII 3.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-01-2021, 11:11 3.5 V6 remont we własnym zakresie i prośba o zdjęcia
|
|
|
Witam wszystkich. 4 lata temu kupiłem Pajero II, które (jak się później okazało jak opadły emocje) kwalifikowało się do remontu. Rozpocząłem więc remont i robiłem zdjęcia przy rozbiórce. Jednak część zdjęć mi przepadło wskutek omyłkowego skasowania. Chodzi o zdjęcia w jaki sposób przewody paliwowe i hamulcowe są położone na ramie. Mam taką prośbę do użytkowników 3.5 V6 czy moglibyście sfotografować tę część ramy gdzie idą przewody? Będę wdzięczny za pomoc.
Tu podaję linki do filmów z części mojego remontu:
https://youtu.be/0XhZa1pRSMw
https://youtu.be/i1Vd5YmAB7c |
|
|
|
 |
AndrzejM22
Forumowicz

Auto: Pajero II 2,5 TD Krótkie
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 124 Skąd: Ełk -u okolice. :)
|
Wysłany: 04-01-2021, 23:19
|
|
|
O kurczę kawał niezłej roboty , blacharsko super mogę pochwalić za gięcie i dorabianie elementów jak najbliżej oryginału .
A co do pytania mam krótką wersje to z takiej mogę zrobić dokumentację ,ale może się nieznacznie różnic od Twojej długiej , jeżeli jesteś zainteresowany mimo to to daj znać |
_________________ Pajero 2,5 TD 33" Baja Claw TTC mosty 5.285 +jakiś lift + jakaś winda.
Pajero 3.5 V6 cywilne |
|
|
|
 |
PIOTR_FOTO
Forumowicz

Auto: Galant 2.5V6 i PajeroII 3.5 V6
|
Wysłany: 06-01-2021, 23:33
|
|
|
Znalazłem schemat i jutro będę próbował wg niego położyć przewody. Jeżeli mimo to mi się nie uda to wieczorem napiszę. Dzięki
Przepraszam za moją dłuższą nieobecność. Miałem awarię podnośnika itp. Przewody jakoś poprowadziłem wg schematów i zdjęć. AndrzejM22 dzięki za chęć pomocy. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|