Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Colt 1.1 2005
Autor Wiadomość
Marian123 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-03-2020, 17:32   Colt 1.1 2005

Witam szanowne grono, mam 3 problemy:
1. Wycieraczki nie parkują tam gdzie powinny idzie to ogarnąć bez wizyty u mechanika ?
2. Wyswietlacz jak jest wilgło lub zimno w aucie działa, jak sie w aucie zrobi ciepło wyłącza się
3. Włączyła sie kontrolka z poduszek po podłączeniu pod kompa okazało sie ze wina leży w fotelu kierowcy, oglądałem ale nic tam nie widzę, znaczy sie kable wyglądaja dobrze

Rado555 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt cz3
Wysłany: 01-04-2020, 13:20   

Co do wyświetlacza musisz go wyjąć i wysłać do specjalisty on ci go naprawi i już nie będziesz miał problemu oferty znajdziesz na allegro albo olx

sruba50 
Forumowicz

Auto: colt Z30 2004r.
Wysłany: 18-01-2021, 14:08   

witam , a czy musi byc ori radio aby dzialal wyswietlacz ? bo u mnie raz dziala a raz nie

Marco1973 
Forumowicz

Auto: Colt VI Z30 2007/5D 1.3i 95KM
Wysłany: 18-01-2021, 14:14   

nie musisz mieć ori radia. wyświetlacz powinien działać niezależnie. a jak raz działa raz nie to tak jak wyżej kolega pisał - do naprawy. ja wysyłałem do gościa z Olsztyna, który się w tym specjalizuje. po naprawie działa super.

sruba50 
Forumowicz

Auto: colt Z30 2004r.
Wysłany: 18-01-2021, 14:35   

ok dzieki , masz namiary moze do tego goscia ?

Marco1973 
Forumowicz

Auto: Colt VI Z30 2007/5D 1.3i 95KM
Wysłany: 18-01-2021, 14:40   

https://www.olx.pl/oferta...D5-IDGtlBP.html

m_przemek 
Forumowicz

Auto: Outlander II LPG, Colt 1,3 LPG
Wysłany: 18-01-2021, 15:48   Re: Colt 1.1 2005

Marian123 napisał/a:

3. Włączyła sie kontrolka z poduszek po podłączeniu pod kompa okazało sie ze wina leży w fotelu kierowcy, oglądałem ale nic tam nie widzę, znaczy sie kable wyglądaja dobrze

Miałem to samo trzeba rozluźnić przewód dochodzący do poduszki bocznej fotela kierowcy
jak siadasz szybko na fotel to ciężarem ciała napina się za mocno przewód który jest w oparciu fotela i ciągnie wtyczkę od poduszki przez co generuje błąd - dostęp do tego przewodu jest prosty siadasz za siedzeniem kierowcy rozsuwasz zamek tapicerki fotela kierowcy i jest dostęp do przewodu poduszki u mnie był zamocowany na trytytki zerwałem je a przewód zamocowałem na ukos od 2 lat spokój.

Odpowiedz do tematu