Życie sexualne marsjan...........czyli Polaków |
Autor |
Wiadomość |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2007, 12:12 Życie sexualne marsjan...........czyli Polaków
|
|
|
Tresć artykułu co prawda ukazująca ogólnonarodowe podejscie do tematu sexu jest załamująca ale........wpisy pod rozwalające
KLIK
"A moja stara ciągle zgaś światło i zgaś światło... Ostatni raz na golasa widzialem ją w 2001 roku....."
"
Ja się zawsze wstydzę gdy kupuje prezerwatywy muszę stać 3 godziny zanim mocherki opuszczą aptekę. "
|
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2007, 10:35
|
|
|
coś się wątek nie rozwinął , czyżby w tej dziedzinie mitsumaniaki nie miały żadnych sukcesów , bo ja i owszem nie narzekam |
|
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-05-2007, 11:04
|
|
|
hmm...próbowałam rozkręcić wątek "kącik rubieżny mitsumaniaków, ale też poległ...wstydliwi czy-jak? dager, znajdź w OT "kącik rubiezny" i sam zobacz, jak przykro, że padł...
o, mam linka:
http://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=365 |
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2007, 11:22
|
|
|
Deger. ruslana81 starałem sie nie komentować ale doszedłem do takiego samego wniosku jak Wy................................ nie wiem tylko czy się czy |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 31-05-2007, 11:38
|
|
|
dm17 napisał/a: | nie wiem tylko czy się czy |
zdecydowanie może jednak przenieśmy się w miejsce właściwe...sam temat był fajny...tylko niech no Ci "odważni" się odezwą, pochwalą...a nie wstydzą..."chciałby/łaby ale wstydzi się"....
ps. nie wiem, co gregorbu na to, jakbym tak zaczęła.... |
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2007, 12:14
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | ps. nie wiem, co gregorbu na to, jakbym tak zaczęła.... | A niech sobie pisze, jeśli ma wolę i ochotę. On nie ma nic przeciwko. |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 31-05-2007, 12:20
|
|
|
gregorbu napisał/a: | wolę i ochotę |
z tym nie ma większego problemu...czasem tylko sił brak - a poza tym, nasze łóżko jest niewygodne przez tę-tą dziurę! Trzeba coś z tym zrobić Grzesiu!
ps. proszę kogo trzeba o przeniesienie całego tematu do "kącika rubieżnego"....czy można? |
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2007, 12:19
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | a poza tym, nasze łóżko jest niewygodne przez tę-tą dziurę! Trzeba coś z tym zrobić Grzesiu! | Zawsze można się przenieść piętro niżej. Na podłogę, znaczy się.
Potem Artury znów byliby się żalili, że jakieś hałasy ich z naszej podłogi dochodzą, a psa przecież nie ma.
Po panelach hałas się mocno niesie... Nie chce mi się nawet myśleć, jakie miny mieliby Buraki. Kartka na drzwiach murowana! |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 01-06-2007, 12:54
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Kartka na drzwiach murowana! |
hehehe ....o ile małe buraki zdałyby relację o "dziwnych odgłosach zza ściany", bo to ich pokój z nami sąsiaduje. A buraczek Albercik powiedziałby pewnie "Mamo, to na pewno była pani Asia".... |
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2007, 17:49
|
|
|
Cytat: | A buraczek Albercik powiedziałby pewnie "Mamo, to na pewno była pani Asia".... |
|
|
|
|
 |
|