|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 2.5 |
Autor |
Wiadomość |
GaspachoGaspare
Nowy Forumowicz
Auto: Fiat scudo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2021, 19:49 Galant 2.5
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów,
Szukam samochodu do komunikacji codziennej i jednym z samochodów jest właśnie Mitsubishi Galant (rozważam również Accord VII i Mazdę 6 II). Ale to Galant chodzi za mną najdłużej. Z jednej strony najbardziej mi się podobają z drugiej są najstarsze i pewnie mogę mieć najwięcej do roboty.
Mniejsza ze wstępem, w oko wpadł mi piękny egzemplarz
Galant
Sprzedam MITSUBISHI GALANT w super wersji wyposazenia LIMITED !
Auto OPŁACONE Przygotowany do rejestracji w PL
Auto posiada najlepszy silnik benzynowy o poj 2,5 i mocy 160KM (idealny pod instalacje LPG)
posiada ksiazke serisową ,niski oryginalny przebieg tylko 170 tyś km !
To jedyny opis jaki znajduje się w ogłoszeniu. Na początku tygodnia będę dzwonił do właściciela. Niestety z Wrocławia do Radomia prawie 4h także potencjalny wypad raczej zakończyłby się kupnem.
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21940 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 02-02-2021, 07:39
|
|
|
Długo wisi to ogłoszenie, więc coś jest na rzeczy. Godne uwagi sztuki znikają w kilka dni. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20994 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 02-02-2021, 08:51
|
|
|
Skoro Radom, to pewnie wszyscy omijają szerokim łukiem .
Ogólnie produkcja to końcówka 2001r.
W opisie pojemność: 2 378 cm3. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Ajron
Forumowicz

Auto: EA5A 1999 AT i EC5W 1997 AT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lut 2018 Posty: 193 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-02-2021, 10:05
|
|
|
Pojemność silnika to oczywista pomyłka, sprzedaje jakiś handlarz, który na Galantach się nie zna.
Samo auto wydaje się naprawdę dobrym egzemplarzem, bardzo ciekawe wyposażenie (szyberek, TCL, Nardi, tapicerka, 2. lifting), tylko trzeba zweryfikować stan na żywo.
Jakbym nie miał auta i szukał kombiaka, to bym jechał na pewno, szybko go w dół i ogłoszenie o chęci kupna pakietu Avance |
|
|
|
 |
|
|