|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Głośność silnika benzynowego? |
Autor |
Wiadomość |
adek
Forumowicz adek
Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 17 Wrz 2019 Posty: 137 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-02-2021, 16:07
|
|
|
osabzyk napisał/a: | Szkodzik napisał/a: | rzuca mi się "w uszy" dość mocno hałasujący silnik. Przy przyspieszaniu (najbardziej między 2,5 - 3k rpm) jest to jakby buczenie lub rezonowanie jakiegoś elementu. |
Mam to samo. Potem jadę na 5 biegu albo 90 albo 120 bo pomiędzy "coś" hałasuje |
To jest normalne, jakby co to dokładniej od około 2700 do 2950 można to zaobserwować patrząc się w lusterko wsteczne na tylną szybę - obraz za nią będzie drgał |
|
|
|
 |
Szkodzik
Nowy Forumowicz
Auto: Asx 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-02-2021, 16:41
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | Może łańcuch się rozciągnął .
Jaki przebieg? |
Przebieg to 215000 km. Myślisz że mógł się wyciągnąć? Czytałem że producent nie przewiduje wymiany?
adek napisał/a: |
To jest normalne, jakby co to dokładniej od około 2700 do 2950 można to zaobserwować patrząc się w lusterko wsteczne na tylną szybę - obraz za nią będzie drgał |
Hehe też zauważyłem drgania w lusterku |
|
|
|
 |
|
|