|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Położenie drugiego katalizatora. Lancer Kombi 1.6 2006r. |
Autor |
Wiadomość |
whobertoos
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 7 Kombi 1.6 2006
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-02-2021, 17:16 Położenie drugiego katalizatora. Lancer Kombi 1.6 2006r.
|
|
|
Mitsubishi Lancer Kombi 1.6. 2006. Niestety zakładam katalizator. Ukradli.Czy ktoś może powiedzieć,pokazać w jakiej odległości przed środkowym tłumikiem powinien być katalizator? U mnie został zamontowany dość dalego od tego tłumika czyli blisko przodu. Praktycznie tuż za uchwytami które trzymaja katalizator i chyba amortyzują wstrząsy. Tak daleko że nie cały jest pod blachą. Niestety nie mam zdjęcia w tej chwili. Część jest pod tunelem. Odłegłość od podłogi znaczna. Kilkanaści cm. Znacznie większa niż w miejcu gdzie katalizator jest pod blachą.
Wg zdjęcia z tej aukcji
katalizator
(mam nadzieję że mogę wkleić taki url).
katalizator jest blisko tych uchwytów ale mam pewne wątpliwości. Nie chciałbym żeby mi sie dywaniki zaczęły palić.
Jak się domyślacie mechanik nie kupił tego zestawu tylko sam poskładał.
Pozdrav |
|
|
|
 |
Mietek
Forumowicz

Auto: cs9w, ea5a
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Wrz 2012 Posty: 101 Skąd: Owsiska
|
Wysłany: 09-02-2021, 05:30