|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Reperatura błotnika tył mitsubishi space wagon |
Autor |
Wiadomość |
John
Nowy Forumowicz John
Auto: Space Wagon 2,4 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2021, 15:17 Reperatura błotnika tył mitsubishi space wagon
|
|
|
Witam. Szukam reperaturek błotnika tylnego do space wagona 99 GDI 2,4.
Przeszukałem wszystkie dostępne sklepy i do wszystkich innych modeli są, do mojego nie ma.
Pozostaje wyciąć z jakiegoś złomowanego, ale blacharz-lakiernik radzi kupić nowy przedni błotnik i dopasować. Mam prośbę może ktoś już naprawiał tył wagona i podzieli się doświadczeniami, lub wie gdzie takie reperaturki można dostać. Do tej pory Misiek dzielnie się trzymał, ale muszę wymienić te elementy ponieważ korozja przyspieszyła.
Pozdrawiam. |
_________________ John |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 18-02-2021, 22:37
|
|
|
Cięzki temat, albo manufaktura albo dopasowanie z czegoś innego, bawić sie w używke i wycinanie to bezsens, one wszystkie sa podobnie atakowane, a już leciwe |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
John
Nowy Forumowicz John
Auto: Space Wagon 2,4 GDI
|
Wysłany: 24-03-2021, 21:39
|
|
|
Dzięki za szczerą pomoc. Przypadkowo natrafiłem na stronie Alibaby na tylny panel tego modelu, ale był widoczny tylko raz. Ponieważ coś tam cały czas modyfikują w kierunku europejskiego rynku, więc być może jeszcze natrafię. Space Wagon był i chyba jeszcze jest produkowany w Chinach pod nazwą Savrin i był o wiele lepiej wyposażony i zmodyfikowany. Mam jeszcze jedną prośbę, może wiesz jak bezpiecznie zdemontować lusterko wsteczne wewnętrzne na przedniej szybie - chcę wymienić na inne, w lepszym stanie. Znalazłem jakiś post, ale nie kompletny bez zdjęć.
Pozdrawiam. John. |
_________________ John |
|
|
|
 |
|
|