|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakie promocje nas czekaja na wyprzedaz Lancera IX? |
Autor |
Wiadomość |
Optic
Mitsumaniak 00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 149 Skąd: bardziej na południe
|
Wysłany: 02-06-2007, 13:05 Jakie promocje nas czekaja na wyprzedaz Lancera IX?
|
|
|
Czesc,
Pisze na fali promocji "2 lata gwarancji zachowania wartosci" na Lancera i Colta, o ktorej tyle nadaja w radiu.
Jak czytamy w innym watku, lipcem pojawi sie Lancer X w Polsce, a wiec wczesniej trzeba by sie pozbyc jak najwiecej berzacego modelu.
I tu jawi sie pytanie, jakie "wyprzedazowe promocje" moga nas jeszcze czekac?
Oczywiscie nie oczekuje zdradzania tajemnic handlowych, ale raczej polemiki popartej rokowaniami.
Co Wy na to? |
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2007, 13:10
|
|
|
Też mnie to nurtuje, chociaż jest to najbrzydszy Laner , może warto by było się zastanowić, jeśli cena byłaby bardzo atrakcyjna, kto wie, może i by stał się troszkę ładniejszy w moich oczach |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 02-06-2007, 18:06
|
|
|
Optic napisał/a: | lipcem pojawi sie Lancer X w Polsce | Słyszałem/czytałem, że we wrześniu. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|