Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: mkm
21-11-2008, 13:00
Moj pierwszy "Misiek" Colt CA0
Autor Wiadomość
zajcev
[Usunięty]

Wysłany: 20-05-2007, 21:58   

podbijam;(

Niedawno minelo pol roku od zakupu Misia:( przez ten okres nie moglismy go sprzedac, tzn moglismy, ale po co dawac zarobic skarbowce:(

Marcin, opcja z pozbyciem Clio odpadla na poczatku:) ze wzgledu na leasing.
Opcja sprzedazy Coupe rowniez nie wypalila (byly takie plany, nawet potencjalni klienci ogladali, ale brat zrezygnowal ze sprzedazy)

No i niestety Colcik... autko, z ktorym wiazalismy dosc odlegla przyszlosc... mialo byc z nami do konca... jednak tak sie niestety sprawy potoczyly...
Oczywiscie nie chcialbym aby Misiu trafil w nieodpowiednie rece... dlatego gdyby jakis Mitsumaniak byl zdecydowany na zakup to zapraszam, w koncu to jak "rodzina":)

Dane techniczne na pierwszej stronie:)
Autko doprowadzone do stanu wrecz mozna powiedziec idealnego, kazda usterka byla natychmiast naprawiana... jedna jedyna wada to peknieta szyba (odprysk) niestety na prawie calej dlugosci... nie wymienialismy szyby z prostego wzgledu... nie bylo na to kasy... orginalna troche kosztuje, a podrobka ehh to juz wole orginalna peknieta;)

Niedlugo zamieszcze fotki, na pierwszej stronie sa fotki gdy autko bylo kupowane, jutro postaram sie zamiescic aktualne.

Tak wiec Misiu na sprzedaz:(

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-05-2007, 08:59   

zajcev napisał/a:
orginalna troche kosztuje, a podrobka ehh to juz wole orginalna peknieta;)
Co Ty za bzdury piszesz? Podróbka szyba kosztuje niebieska 250 zł, a zielona 270 zł. Masz gwarancję na szczelność itd. Koszt montażu ok. 100 zł.

zajcev
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2007, 16:03   

Hmm moze pisze bzdury:P ale gdybym ja np. byl teraz na kupnie auta... to wole kupic auto z orginalna peknieta szyba (przy czym sprzedawca opuszcza cene za koszt wymiany- tak bylo w moim przypadku jak kupowalismy ten samochod) dlaczego wole? kupujac auto gdy widze ze szyba nie jest orginalna odrazu moge przypuszczac ze autko bylo troszke rozbite... a tak to widze ze to tylko odprysk...

Dzisiaj zamieszcze fotki tego pekniecia jak i calego autka;)

Pozdro

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 21-05-2007, 16:27   

Cytat:
kupujac auto gdy widze ze szyba nie jest orginalna odrazu moge przypuszczac ze autko bylo troszke rozbite... a tak to widze ze to tylko odprysk...

kurcze to ja nie wiem co powiem kupujacemu jak bede sprzedawal bo mam juz 4 czolowa szybe :D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-05-2007, 16:48   

zajcev napisał/a:
kupujac auto gdy widze ze szyba nie jest orginalna odrazu moge przypuszczac ze autko bylo troszke rozbite...
Jak również można przypuszczać, że kamień wyskoczył spod kół innego auta i szyba pękła :? Tak np.
Matejko napisał/a:
kurcze to ja nie wiem co powiem kupujacemu jak bede sprzedawal bo mam juz 4 czolowa szybe
Cztery razy bity w przód aż po samą szybę :mrgreen: Nie ma się co oszukiwać :P

zajcev
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 20:02   

Swierzutkie fotki:

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 22:36   

Matko i córko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakżes Ty te halogeny zamontował????!!!! :-X

zajcev
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 23:57   

no niestety nie ja:P ojciec sobie takie uwidzial... osobiscie gdyby to odemnie zalezalo to juz by ich dawno nie bylo... naszczescie mozna je spokojnie sciagnac i nie bedzie sladu...

Gabek_82
[Usunięty]

Wysłany: 02-06-2007, 18:00   

no nie powiem - Twoj tata ma wyobraznie :) :):):)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi