Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z nawigacją
Autor Wiadomość
karino3 
Forumowicz

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-04-2021, 22:39   Problem z nawigacją

Witam kupiłem taką nawigację podłączona na pewno jest dobrze. Podłączałem w ASO internet jest mapy chodzą jak chcę się zalogować do sklepu play to nie mogę pokazuje logowanie miele i wszystko znika i tak w kółko

https://allegro.pl/oferta/vs-nawigacja-outlander-asx-lancer-r-line-pl-7397055733
W czym problem?

tościk 
Forumowicz

Auto: '20 Yukio 1.2T
Wysłany: 26-04-2021, 08:53   Re: Problem z nawigacją

karino3 napisał/a:
Witam kupiłem taką nawigację podłączona na pewno jest dobrze. Podłączałem w ASO internet jest mapy chodzą jak chcę się zalogować do sklepu play to nie mogę pokazuje logowanie miele i wszystko znika i tak w kółko

https://allegro.pl/oferta/vs-nawigacja-outlander-asx-lancer-r-line-pl-7397055733
W czym problem?

Zapewne w oprogramowaniu. Albo sprzęt za słaby, nie wyrabia i ubija aplikację sklepu.
Nie siedzę na Androidzie od wielu lat, ale w zamierzchłych czasach dało się pobrać plik .apk z instalką google play i wrzucić od nowa ręcznie na urządzenie, żeby zainstalować. Możesz spróbować tędy. Inne usługi google działają? Gmail? Dysk?
Na Androidzie chyba są też inne sklepy, inne od oficjalnego. Może spróbować taki? Choć nie wiem, jak tam z dostępnością różnych aplikacji.

karino3 
Forumowicz

Wysłany: 27-04-2021, 10:47   

Witam iPhone 7 jak połączyć Car playa żeby odwzorować tel.na nawigacji samochodowej

Laknat 
Forumowicz

Auto: ASM MY17
Wysłany: 27-04-2021, 12:44   

Trzeba mieć radio wspierające funkcję CarPlay oraz w telefonie włączoną Siri i dodany samochód do CarPlay. Musi być też aktualna godzina i data w radiu i w telefonie.

Od razu uprzedzam pytanie - nie wiem czy w twoim radiu jest stosowne oprogramowanie dla CarPlay. Nie wiem czy w sklepie Googla jest oficjalna aplikacja Apple do CarPlay. Czy są inne aplikacje w sklepie Play? Teoretycznie tak, ale nie wiem jak działają.

karino3 
Forumowicz

Wysłany: 10-07-2021, 02:06   

witam mam zamontowaną nową nawigację z androidem montowałem w ASO
Mitsubishi .Gdzie powinno byś zamontowana antena GPS Mam zamontowaną obok lusterka wstecznego na szybie jest tam taki kawałek na szybie siateczki cy to nie przeszkadza w znajdowaniu satelity jak powinno być prawidłowo ?

Laknat 
Forumowicz

Auto: ASM MY17
Wysłany: 10-07-2021, 06:12   

Nie powinno to przeszkadzać. Fabrycznie Navigacja w ASX ma antenę na środkowej konsoli nad radiem i wywietrznikami - pod tym fortepianowym plastikiem.

Odpowiedz do tematu