|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.6 czy warto? |
Autor |
Wiadomość |
kanonier89
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-05-2021, 18:21 Lancer 1.6 czy warto?
|
|
|
Cześć,
zastanawiam się nad kupnem Lancera z poniższego linku:
https://www.otomoto.pl/of...html#4ace9f710c
W ogłoszeniu nie ma informacji o wersji wyposażenia ale patrząc po kierownicy chyba jest to jedna z niższych wersji. Co o tym myślicie? W raporcie jest informacja o dwóch incydentach i naprawach w ASO. Na pewno wymieniany był przedni zderzak, być może też reflektor i elementy zawieszenia. Ogólnie auto warte uwagi czy raczej odpuścić temat?
Pozdrawiam
Karol |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 12-05-2021, 19:55
|
|
|
Moim zdaniem:
kanonier89 napisał/a: | Ogólnie auto warte uwagi czy raczej odpuścić temat? |
Zależy jakie masz podejście i oczekiwania co do auta.
Ja bym tyle nie dał za taką wersję wyposażenia. Tutaj ewidentnie płacisz za ,,prestiżowy" polski salon i niski przebieg. Kiedyś jak uważniej śledziłem ogłoszenia Lancerów (gdy szukałem swojego), to za około 28tys. dało się wyłapać full opcję z zagranicy po lekkiej stłuczce z przebiegiem około 100tys. km.
Ale jeśli jednak ten salon i przebieg mają dla Ciebie większe znaczenie względem komfortu i samochód ma jeździć, to auto na zdjęciach według mnie wygląda okej, nie ma się do czego przyczepić. Jednak ostrzegę, że plastikowa kierownica w dłuższej trasie w ciepły dzień będzie delikatnie mówiąc "niekomfortowa". |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
michaelpierce29
Nowy Forumowicz pan
Auto: Evo 8
|
Wysłany: 24-05-2021, 17:42
|
|
|
HUGIO napisał/a: | Moim zdaniem:
kanonier89 napisał/a: | Ogólnie auto warte uwagi czy raczej odpuścić temat? |
Zależy jakie masz podejście i oczekiwania co do auta.
Ja bym tyle nie dał za taką wersję wyposażenia. Tutaj ewidentnie płacisz za ,,prestiżowy" polski salon i niski przebieg. Kiedyś jak uważniej śledziłem ogłoszenia Lancerów (gdy szukałem swojego), to za około 28tys. dało się wyłapać full opcję z zagranicy po lekkiej stłuczce z przebiegiem około 100tys. km.
Ale jeśli jednak ten salon i przebieg mają dla Ciebie większe znaczenie względem komfortu i samochód ma jeździć, to auto na zdjęciach według mnie wygląda okej, nie ma się do czego przyczepić. Jednak ostrzegę, że plastikowa kierownica w dłuższej trasie w ciepły dzień będzie delikatnie mówiąc "niekomfortowa". |
Całkowicie się z Tobą zgadzam. To zależy od tego, co jest ważniejsze dla użytkownika samochodu.
|
|
 |
|
|