Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaklad blacharsko-lakierniczy - jaki polecacie?
Autor Wiadomość
michal84 
Forumowicz

Auto: Colt VII
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-12-2015, 23:36   Zaklad blacharsko-lakierniczy - jaki polecacie?

Cześć,

Szukam w Krakowie lub za Krakowem dobrego lub bardzo dobrego zakładu blacharsko-lakierniczego, znacie i polecacie jakiś, sugestywne opinie. Mam do wymiany przedni zderzak, trochę wzmocnień z lampą i bardzo małe wgniecenie na masce. Zastanawiam się czy dzisiaj robią coś z maskami bo ktoś mi powiedział, że powinienem maskę całą wymieniać, trochę mnie to zdziwiło? Dzięki za odpowiedzi.

corezzo 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX 1.6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-07-2021, 17:06   

Cześć. Trochę odgrzeje temat - czy udało Ci się znaleźć jakiś godny polecenia zakład blacharsko - lakierniczy. Facet pod marketem z takim impetem uderzył mi w drzwi że lakier my odprysnal.

Może ktoś kto przeczyta ten wątek pomoże polecić kogoś sprawdzonego?

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu