|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[B-B] Prośba o obejrzenia maski do lancera w B-B |
Autor |
Wiadomość |
mazin
Mitsumaniak 102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-07-2021, 09:53 [B-B] Prośba o obejrzenia maski do lancera w B-B
|
|
|
Cześć
Czy ktoś z Was mieszka w pobliżu lub przejeżdża czasem ulicą Cieszyńską w Bielsku-Białej?
Mojego lancera spotkało gradobicie i niestety muszę wymienić maskę - nieźle wyglądająca na zdjęciach jest w B-B w szrociarni przy ul. Cieszyńskiej, ale na zdjęciach to i ja nieźle wyglądam , dlatego zanim się tam wybiorę, chciałbym poprosić kogoś o opinię wstępną i zrobienie kilku zdjęć.
Zrewanżuję się oczywiście lokalnym specjałem pochodzącym z łąckich sadów. |
_________________ Piszę poprawnie po polsku (no, staram się).
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 28-07-2021, 15:07
|
|
|
To dalej aktualne? Co prawda mam niezbyt dobre doświadczenia z takimi szrociarniami (w sensie z obsługa klienta), ale mieszkam w pobliżu. |
|
|
|
 |
mazin
Mitsumaniak 102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
|
Wysłany: 29-07-2021, 22:28
|
|
|
krzychu napisał/a: | To dalej aktualne? Co prawda mam niezbyt dobre doświadczenia z takimi szrociarniami (w sensie z obsługa klienta), ale mieszkam w pobliżu. |
Dzięki za zainteresowanie. Dodzwoniłem się, porozmawiałem i... wciąż nie wiem. Pan nie wiedział, drugi twierdził, że niczego takiego nie mają, że sprzedali, ale że jest druga, że sprawdzą i oddzwonią. No i czekam...
Jutro będę wiedział kiedy rzeczoznawca wyceni koszt naprawy i gdy już to zrobi, będę próbował się dowiedzieć czegoś w Bielsku. Jak wreszcie pogadam z kimś normalnym/chętnym do współpracy, to odezwę się na priva do Ciebie.
Jeszcze raz dzięki. |
_________________ Piszę poprawnie po polsku (no, staram się).
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 29-07-2021, 22:35
|
|
|
No dokładnie. Tak mi się przypomniała historia podobno autentyczna właśnie z której tej szrociarni (tam jest ich więcej). Zima, pół metra śniegu przychodzi facet:
- Macie może uszczelkę do Uno, tą do drzwi?
Gość ze szrotu myśli, myśli - no jest takie Uno gdzieś na placu - zabrał łopatę do śniegu i poszedł.
Po 20 może 30 minutach wraca przemarznięty z uszczelką
- A ile to ta uszczelka kosztuje? Pyta klient.
Gość ze szrotu myśli - no 30zł
- O Panie zwariował Pan to Uno jest mogę dać 10zł
Gość ze szrotu się wkurzył, otworzył piec którym dogrzewał sobie to pomieszczeni wrzucił uszczelkę i powiedział, że - za 10zł to woli mieć cieplej. |
|
|
|
 |
|
|