|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kolejne pytanie ? |
Autor |
Wiadomość |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2007, 13:51 Kolejne pytanie ?
|
|
|
MiskoManniacy, mam pyt. dotyczące nawiewów w Gallu z 1992r. A mianowicie jak zdjac ten cały cockpit z nawiewami wiem ze są dwie śróbki na górze, i 2 w popielniczce, ale tak jakby trzymala jeszcze zapalniczka, a tam śruby nie widze ? Pomozecie jak to zdjąć ? nie działają mi nawiewy, a nie chce jechać do mechanika, z reszta jeden elektryk powiedział, ze za miśka w pełnej elektryce sie nie weźmie, robi tylko OPLA i FORDA :/ AGONIA... przecież MISKI wymiatają
POZDRAWIAM
POMOCY |
|
|
|
 |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2007, 12:58 nawiewy
|
|
|
trzymaja pewnie jeszcze linki ktore sa z tylu i sluza do regulacji tym patentem |
|
|
|
 |
Artur86r [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2007, 14:38
|
|
|
Dwie sruby na gorze i dwie w popielniczce tak jak pisales nastepnie powyciagaj pokretla z nawiewow i zostana jeszcze dwie sruby na 10 klucz i powinno zejsc. Powodzenia |
|
|
|
 |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2007, 16:45 damn...
|
|
|
panowie to chyba nie jest w pokretle, a w silniku dostalem sie do poktętła i wszystko gra... :/ już nie wiem co mam robić |
|
|
|
 |
|
|