|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Chińskie webasto gdzie rozsądnie zamontować |
Autor |
Wiadomość |
FareonX
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DiD Long 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2021, 10:38 [3.2 DID] Chińskie webasto gdzie rozsądnie zamontować
|
|
|
Witam, ostatnio jakoś ciężko tutaj o informację ale będę próbował bo nie znam lepszego miejsca a więc jak w temacie P3 5d, chcę zamontować chińskie webasto ale nie chcę rozbierać wszystkich plastików i podłogi żeby znaleźć rozsądne miejsce żeby umieścić piec o wymiarach 39*14.5*14.5 cm.
Myślę że Ci co są w temacie wiedzą że chodzi o suche ogrzewanie postojowe i trzeba z pieca wyprowadzić do podłogi 2 rury wlot i wylot dla powietrza i spalin oraz doprowadzić paliwko.
Może ktoś pomoże i zaproponuje jakieś fajne miejsce które nie będzie bardzo kolizyjne w użytkowaniu w czasie wypraw. Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|