Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
PiotrusPan w Skarbimierzu
Autor Wiadomość
Serek 
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-10-2005, 22:13   

Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady...
Poznałem po nalepce na tylnej szybie ( charakterystyczna ). Jak wrażenia?

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 29-10-2005, 22:32   

Serek napisał/a:
Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady...

Ale zdaje się, że wykosił Opla Tigrę ... chyba że coś pomieszałem :roll:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Serek 
Mitsumaniak

Wysłany: 01-11-2005, 22:35   

A tego nie widziałem. Fakt, przybyłem trochę później... Może właściciel Speca się wypowie?

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2005, 18:39   

JAK MOŻECIE W TO WĄTPIĆ ! ! ! :evil: Po pierwsze to byłem tam jako kibic a nie zawodnik a w przerwie gdy wszyscy mogli się sprubować stanąłem na starcie z Tigrą i zostawiłem na całą długość mojego Spejsika ot tyle co mam do powiedzenia :mrgreen:

Serek 
Mitsumaniak

Wysłany: 02-11-2005, 19:59   

No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej.

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2005, 20:02   

Serek napisał/a:
No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej.

Wrażenia dobre ale ja byłem pierwszy raz napewno nie ostatni, na takiej imprezie to nie mam porównania :roll:

Odpowiedz do tematu