PiotrusPan w Skarbimierzu |
Autor |
Wiadomość |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-10-2005, 22:13
|
|
|
Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady...
Poznałem po nalepce na tylnej szybie ( charakterystyczna ). Jak wrażenia? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 29-10-2005, 22:32
|
|
|
Serek napisał/a: | Zauważyłem, że Piotruś Pan pojawił się w Skarbimierzu na finale wyścigów na 1/4 mili, gdzie niestety Space Star nie dał rady... |
Ale zdaje się, że wykosił Opla Tigrę ... chyba że coś pomieszałem |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 01-11-2005, 22:35
|
|
|
A tego nie widziałem. Fakt, przybyłem trochę później... Może właściciel Speca się wypowie? |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2005, 18:39
|
|
|
JAK MOŻECIE W TO WĄTPIĆ ! ! ! Po pierwsze to byłem tam jako kibic a nie zawodnik a w przerwie gdy wszyscy mogli się sprubować stanąłem na starcie z Tigrą i zostawiłem na całą długość mojego Spejsika ot tyle co mam do powiedzenia |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 02-11-2005, 19:59
|
|
|
No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej. |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2005, 20:02
|
|
|
Serek napisał/a: | No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Jak wrażenia? Szkoda, że tak mało pojazdów się zjawiło, zazwyczaj na finałach jest ich trochę więcej. |
Wrażenia dobre ale ja byłem pierwszy raz napewno nie ostatni, na takiej imprezie to nie mam porównania |
|
|
|
 |
|