|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 28-01-2009, 11:09 |
GAZ do outlandera II wersja USA |
Autor |
Wiadomość |
andreek03
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI OUTLANDER 3.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2016, 14:55
|
|
|
mam outka II na gazie przejechane 100kk i zero problemów jedyne co to konczy sie parownik BRC( nie trzyma cisnienia) który osztuje około 900zł...ale instalacja ma juz 9 lat więc ma prawo się zepsuc ostatnio na serwisie instalacji(robiona o rok)wykręcono wtryski gazu wymyto w nafcie,nowe świece irydowe,filtr gazu regulacja komputerowa cisnienia wtrysków i smiga ..jedynie co to od tego parownika zapala sie kontrolka chek mil i na elm pokazuje wypadanie zaplonu 1 cylindra więc mus wymienic parownik tak stwierdili w serwisie gazowym i ASO MISTUBISHI bo tez pytałem u nich. |
|
|
|
 |
jaca-judo
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II 3.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-11-2021, 10:41
|
|
|
andreek03 napisał/a: | mam outka II na gazie przejechane 100kk i zero problemów jedyne co to konczy sie parownik BRC( nie trzyma cisnienia) który osztuje około 900zł...ale instalacja ma juz 9 lat więc ma prawo się zepsuc ostatnio na serwisie instalacji(robiona o rok)wykręcono wtryski gazu wymyto w nafcie,nowe świece irydowe,filtr gazu regulacja komputerowa cisnienia wtrysków i smiga ..jedynie co to od tego parownika zapala sie kontrolka chek mil i na elm pokazuje wypadanie zaplonu 1 cylindra więc mus wymienic parownik tak stwierdili w serwisie gazowym i ASO MISTUBISHI bo tez pytałem u nich. |
Cześć, mój Outlander II 3.0 z LPG ma problem z wypadaniem zapłonu na 1 cylindrze. Czy udało ci się naprawić Twój problem? |
|
|
|
 |
|
|