|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Black O1T by eldorado |
Autor |
Wiadomość |
eldorado
Nowy Forumowicz
Auto: O1T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-11-2021, 07:55 Black O1T by eldorado
|
|
|
Powitać, po paru latach spędzonych z audi tt 8n, postanowiłem ją sprzedać. Naszła mnie chęć na coś większego. Na początku miała to być benzyna z większą paką np jakiś kangur, partner na zasiadki karpiowe, potem mocna benzyna V6 w kombi. Wyszło jak wyszło, suv z napędem na 4 łapy z mocną benzyną z nowiutkim gazem . Auto zakupione od brata ciotecznego (który sprowadził go 2 miesiące wcześniej z NL)
Tu nie ma co pisać za wiele; 2.0T (jeszcze seria), 2005r, 218tys przebiegu, fele 18 cali
 |
|
|
|
 |
Turbocbr
Forumowicz
Auto: outlander turbo
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Paź 2019 Posty: 229 Skąd: brodnica
|
Wysłany: 28-11-2021, 13:11
|
|
|
Hejka . Witamy w gronie poturbowanych |
_________________ Turbocbr |
|
|
|
 |
lolo.lolo
Forumowicz O1T rodzinny :-)))

Auto: O1T '06
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 289 Skąd: dokąd
|
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5359 Skąd: Pińczów TPI
|
Wysłany: 28-11-2021, 21:08
|
|
|
Witamy w gronie posiadaczy O1T. Niby seria ale ma parę bardzo fajnych i rzadkich smaczków niech się sprawuje i czekamy na opisy działań. |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
eldorado
Nowy Forumowicz
Auto: O1T
|
Wysłany: 03-12-2021, 21:12
|
|
|
Powitać, powitać
Nic nie pisałem bo miałem i mam dalej robotę z autem. Na początku wymiana tylnych amorów bo w jednym ze starości (wygląda że oryginał bo z napisem Mitsubishi i jeszcze nawet "trzymał") skorodowała podstawa amortyzatora i wygięło sprężynę (aż mi się w202 przypomniał, jaki kiedyś kielich mocowania przedniej sprężyny urwał się przez korozję). Następnie (sam jeszcze nie wiem jak do tego doszło ) odkręciła się śruba z nakrętką (od kolektora wydechowego) i spadła na rozrusznik i doszło do zwarcia. Zwarcie uszkodziło rozrusznik (regeneracja 200zł), uszkodziło nieoryginalny autoalarm (powiązany z odcięciem zapłonu). Wywalenie autoalarmu i zrobienia okablowania przez elektryka (a było konkretne spagetti) koszt 300zł. Na szczęście został tempomat (dokładaniec). Jutro wygłuszanie bagażnika i wymiana świec.
Na pytanie czy będą mody, odpowiadam: będą
W tej chwili czytam w wolnej chwili forum i się "dokształcam" |
|
|
|
 |
|
|