|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 29-05-2007, 20:17 |
[EA2A 2.0]szarpanie silnikiem-Galant gls 2.0 |
Autor |
Wiadomość |
Lukaas
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA2A `99
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:14
|
|
|
Dzięki, jak zaśmierdzę kasiorką i nie będzie innej opcji to się zgłoszę z chęcią
[ Dodano: 09-08-2007, 12:38 ]
Wracjąc do tematu, nadejszla chwila kiedy muszę zakupić nowe przewody (wpienia mnie to szarpanie). Mogę kupić Hyundai`owskie RC-HD407 - czy będą one odpowiednie dla mojego 4G63?
[ Dodano: 09-08-2007, 13:54 ]
Jeszcze jedno:
Co z przewodem dla cewki, w zestwie często nie ma i w tym tez pewnie nie. Czy można gdzieś kupic taki pojedynczy?
[ Dodano: 31-07-2008, 08:26 ]
Witam!
Pozwolę sobie odświeżyć temat.
30kkm temu zakupiłem przewody Janmora (polecone przez mechanika), a z miesiąc temu fajkę cewki (miała przebicie) i chwilę nie szarpało, teraz temat powrócił. Wczoraj zgodnie z instrukcją z książki serwisowej sprawdziłem cewki - są dobre. Sprawdziłem też fajki przewodów, nie ma śladu przebić, co to do cholery może być? Czy możliwe żeby po 30kkm przewody same w sobie się zepsuły? Może któryś z kolegów lub koleżanek doświadczył podobnego zjawiska? |
|
|
|
 |
|
|