Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ASX 2010
Autor Wiadomość
d331 
Nowy Forumowicz

Auto: bmw e91
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2022, 10:57   ASX 2010

Cześć, na samym wstępie chciałbym przywitać się na forum :)

Chciałbym poznać Waszą opinie odnośnie tego ogłoszenia:Mitsubishi ASX 2010 .

Szukam wyższego auta, w budżecie do około 35tys. Nie interesuje mnie raczej diesel, celuje głównie w benzynie, ewentualnie b+g. Z tego co wyczytałem, silnik 1.6 w ASX faktycznie jest bezawaryjny, może nie jest to demon szybkości, ale coś za coś.

Czy na etapie samego ogłoszenia można powiedzieć coś o aucie? Warto jechać i je oglądać? Na co ewentualnie zwrócić uwagę?

Pozdrawiam!

pitt63 
Forumowicz
pitt63

Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed

Wysłany: 23-03-2022, 11:41   

Skoro trafiłeś tutaj to zapewne wiesz jakim elementom się przyjrzeć przy zakupie ASX-a. Auto z ogłoszenia, które zamieściłeś moim zdaniem wygląda nie źle. Cena jest jak najbardziej atrakcyjna. Trudno jednak oceniać samochód po zdjęciach i opisie handlarza. Jeżeli jednak jest tak jak w opisie, to warto się tym autem zainteresować. Jednym zdaniem ja bym brał z uwagi na stan techniczny, przebieg i historię serwisową (do weryfikacji). Opony wielosezonowe mam identyczne i spisują się świetnie. Tutaj są z roku 2019 więc w miarę świeże.

d331 
Nowy Forumowicz

Auto: bmw e91
Wysłany: 24-03-2022, 22:25   

pitt63 napisał/a:
Skoro trafiłeś tutaj to zapewne wiesz jakim elementom się przyjrzeć przy zakupie ASX-a. Auto z ogłoszenia, które zamieściłeś moim zdaniem wygląda nie źle. Cena jest jak najbardziej atrakcyjna. Trudno jednak oceniać samochód po zdjęciach i opisie handlarza. Jeżeli jednak jest tak jak w opisie, to warto się tym autem zainteresować. Jednym zdaniem ja bym brał z uwagi na stan techniczny, przebieg i historię serwisową (do weryfikacji). Opony wielosezonowe mam identyczne i spisują się świetnie. Tutaj są z roku 2019 więc w miarę świeże.

Dzięki za odpowiedz. Niestety nie dodzwonilem się już, a auto znikło po godz. 17 z portalu. Poszło w 15h :)

Odpowiedz do tematu