|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Blacharz/Lakiernik |
Autor |
Wiadomość |
mah00ni
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 v6 Avance 2002r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2017, 14:37 Blacharz/Lakiernik
|
|
|
Jako, że "mój" blacharz/lakiernik robi mnie za Wojtka.
Szukam sprawdzonego zakładu, który zrobiłby tylne prawe nadkola, reperaturkę.
Może ktoś kogoś polecić? |
_________________ Mitsubishi Galant Avance 2.5 v6 2002r. - http://forum.mitsumaniaki...ic.php?t=100175 |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 08-07-2017, 16:23
|
|
|
outlandera tydzień temu robił mi warsztat na ul. Tkocza w Zabrzu. Głowy nie dam, ale mi zrobił dobrze.... ( bez podtekstów ) |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
juar_78
Forumowicz
Auto: MitsubishiLancerKombi2.0 2006
|
Wysłany: 09-04-2022, 10:15
|
|
|
Odświeżam wątek.
Wiem, że dziś poszukiwanie blacharza/lakiernika do starszego auta nie jest łatwe.
Nie wiem, czy nie ważą się losy mojego lancera (2006, kombi). Jeden tylny błotnik do zrobienia na pewno. Do tego jeszcze inne drobniejsze rzeczy i maska (ale maska pewnie do wymiany). Auta mi szkoda, bo mechanicznie jest ok.
Byłem już w trzech miejscach ale nie chcą się podejmować w ogóle albo mowa jest na zasadzie - "Panie jak zacznę tu robić a tam będzie wielka dziura". Czyli najlepiej auto na złom oddać.
Czy ktoś ma z kimś jakieś doświadczenie z kimś, kto podejmuje się takich prac? Może kogoś polecić? Nawet chciałbym zacząć od tego, aby ktoś wycenił poznał rząd wielkości kwot. Bo póki co z tym nawet mam problem.
Z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
Lotnik1414
Forumowicz
Auto: Pajero II long 2.8 superselect
|
Wysłany: 28-04-2022, 23:54
|
|
|
strach auto w miejscowosci Hadra-robilem tam pajero i lagune i jestem zadowolony wiec polecam |
|
|
|
 |
|
|