Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Radio CD Display Audio 6,1" 8701A750
Autor Wiadomość
guzzi 
Forumowicz

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-05-2022, 20:41   Radio CD Display Audio 6,1" 8701A750

Mam kilka pytań dotyczących fabrycznego radia Mitsubishi Display Audio 6,1" (tzw. dwu-gałkowego z kamerą) jak w temacie:
1) Czy radio zawsze się uruchamia przy przekręceniu stacyjki?
i przy okazji... czy chwilowy zanik napięcia przy uruchomieniu samochodu to normalne zjawisko? Jest to o tyle denerwujące, że radio uruchamia się tak naprawdę dwa razy w bardzo krótkim odcinku czasu.
2) Czy można całkowicie wyłączyć radio w trakcie jazdy, czy tylko zaciemnić ekran ("Audio Off" i zegar)?
3) Jak to jest z tym wygaszaczem, czy można automatycznie go ustawić czy trzeba uruchomiać ręcznie za każdym razem?

miras713 
Nowy Forumowicz

Auto: asx 1>6
Wysłany: 05-05-2022, 21:12   

Ad1. Tak
Ad2. Nie
Ad3. Nie, uruchamianie za każdym razem

grześ 63 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi asx
Wysłany: 05-05-2022, 21:40   

cześć forowiczom mitsu jestem nowy i mam pytnie dotyczące języka w ustawieniach samochodu ,czy jest możliwe ustawienie jezyka polskiego czy musi zostać to co ustawieniach fabrycznych to samo dotyczy ustawień audio. a wszstko dotyczy mitsu asx 2016r.

guzzi 
Forumowicz

Auto: ASX
Wysłany: 06-05-2022, 03:00   

miras713 napisał/a:
Ad1. Tak
Ad2. Nie
Ad3. Nie, uruchamianie za każdym razem

Dzięki za odpowiedź miras713
już myślałem, że coś jest nie tak z moim radiem.Nawiasem mówiąc te zaniki napięcia w trakcie uruchamiania doprowadzają mnie do szału.

miras713 
Nowy Forumowicz

Auto: asx 1>6
Wysłany: 06-05-2022, 22:52   

Niestety Mitsubishi zapomniało że samochody sprzedaje również w Polsce, i z tego względu zapomniało o tymże europejskim języku. Haniebne. Możliwości zmiany na nasz język ojczysty nie ma.

grześ 63 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 25-05-2022, 21:06   

grześ 63, cześć mam ponownie problem może ktoś pomoże podczas uzbrajania alarmu powinno być mrugnięcie kierunków i sygnał dżwiękowy ktorego właśnie brak ale był i przestał syganalizować natomiast kierunki migają alarm po uzbrojeniu i otwaciu drzwi wyje ale bardzo cicho proszę pomocną radę jak to naprawić lub znależć przyczynę .

Gdanszczak 
Nowy Forumowicz
Gdańszczak

Wysłany: 26-05-2022, 07:50   

W moim ASX 2018 od początku nie ma sygnału dżwiękowego w czasie uzbrajania alarmu a wszystko jest tak jak opisałeś :D

Odpowiedz do tematu