Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
glosniki
Autor Wiadomość
kamilDXB 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 03-09-2022, 21:22   glosniki

czesc!

Mam Mitsubishi ASX z 2013 roku i glosniki sa naprawde kiepskie.
Czy jest ktos tutaj kto moze mi doradzic jakie glosniki kupic o ile takie sa ktore pozwola mi z wielka przyjemnoscia sluchac muzyki w aucie ;)

Fred.X 
Forumowicz

Auto: Lancer Sportback + Outlander 3
Wysłany: 03-09-2022, 23:23   

Czyli prawdodopodnie nie masz RockfordFosgate na pokładzie...

Największą poprawę, nawet przy fabrycznym zestawie daje wygłuszenie drzwi , a dopiero potem wymiana glosników, tak więc jeśli bedziesz się upierał to :

https://allegro.pl/oferta/jbl-stage-glosniki-mitsubishi-lancer-mirage-asx-12348494285

Przemek87dk 
Forumowicz

Auto: Mitsuboshi asx 1,6 mivec 117hk
Kraj/Country: Denmark
Wysłany: 05-09-2022, 06:45   Glosniki

Hej mam pytanie co do tych jbl. Mam osobiscie podlaczone dsk hertz na przod bez wzmaka ze zwrotnicami i gra o niebo lepiej. Czy moglbym tez te jbl podlaczyc do tylnych drzwi? Czy bez wzmka mozna? Dzieki za odp

kamilDXB 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX
Wysłany: 05-09-2022, 12:37   

Czesc!
Dzieki za odpowiedz.

Sprawdzalem te JBL glosniki i widze ze one sa mocowane na srubki. A w ASX glosniki sa tak jakby wkrecane. Czy mozecie polecic jakies inne glosniki ktore tez beda wkrecane?

Czytalem opinie na temat tych glosnikow i jest bardzo duzo pozytywow, ale byly komentarze ze praktycznie nie maja basu. Ktos moze sie odniesc do tego?

Dzieki wielkie ;)

Przemek87dk 
Forumowicz

Auto: Mitsuboshi asx 1,6 mivec 117hk
Kraj/Country: Denmark
Wysłany: 05-09-2022, 21:40   Glosniki

W asx masz glosniki w takiej ramce do ktorej prowadzi kabel. Odlaczasz kabel przekrecasz ten glosnik chyba w lewo jak bys odkrecal cos i on sie luzuje i wyjmujesz caly. W to miejsce wkrecasz dystans a do dystansu glosnik na wlasnie srobki

Odpowiedz do tematu