Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dopieszczanie Frankensteina by Tokyo
Autor Wiadomość
gajovy 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2,4 2019
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 12-10-2022, 14:42   Dopieszczanie Frankensteina by Tokyo

Czołem,

Niedawno nabyłem Outlandera 2019 2,4. Jak prawdopodobnie znakomita większość amerykańskich Outlanderów, był to rozbitek, którego w okolicach Warszawy "przywrócono do życia". Przy czym na bazie dość ubogiej wersji powstał taki trochę Frankenstein - wersja wyposażenia nigdy nie występująca u producenta, który obok klasycznego kluczyka ma m.in. SDA i kamerę 360°.

Większość przełożonych elementów działaj poprawnie, ale były też pewne niedociągnięcia, które zachciałem mieć "dociągnięte", a że sam się w tym temacie doktoryzować nie chciałem zacząłem szukać specjalistów od elektroniki w Miśkach. Po kilku nieudanych próbach umówienia się z lokalnymi "magikami" dostałem się na to forum i znalazłem info o Tokyo.

Przejechałem pół Polski, ale było warto:

- kamera 360° widzi już na 4 oczy (jedno nie działało)
    - moje SDA faktycznie ma Android Auto, które działa dopiero po dołożeniu przewodu i gniazd USB
    - oświetlenie w podsufitce, które nie działało zapewnia dzieciom spokój i ułatwia poszukiwania w bagażniku po zmroku - Tokyo naprawił to w 15 sekund :roll:
    - pasażerowie na tylnej kanapie mogą sobie podczas jazdy ładować telefony korzystając z podłączonych portów USB
    - wreszcie zaczęło działać gniazdo przyczepki
    - dodatkowo doszła autmatyczna blokada drzwi podczas jazdy

Gorąco polecam, bo na to jak sprawnie cerowany przez Tokyo był mój Frankenstein, to aż miło było patrzeć. Widać było specjalistę i chyba mam już pomysły na kolejne ulepszenia... tylko muszę się znów wybrać na Śląsk.

Wielkie dzięki Tokyo :!:

Odpowiedz do tematu