Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolarstwo
Autor Wiadomość
maciej76 
Mitsumaniak

Auto: Civic
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-10-2016, 08:12   Kolarstwo

Trafiłem na forum temat o koszulkach- http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=95193
Więc pewnie są kibice kolarstwa obecni. Jak Ktoś czuje się na siłach i chce się sprawdzić w roli Dyr. Sportowego i założyć swoją grupę kolarską, to zapraszam tutaj-
http://kolarstwo.atspace.eu/
Od stycznia zaczynamy nowy sezon. Jak macie pytania, piszcie w temacie lub można zarejestrować się na forum rowery.org i pytać w temacie- http://forums.rowery.org/...php?f=3&t=24731
Gra oczywiście jest bezpłatna:)
Rywalizują w niej prawdziwi znawcy kolarstwa, w tym roku nagrody za czołowe miejsca ufundowała zawodowa grupa kolarska CCC.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 29-10-2016, 12:56   

Owszem, są kibice kolarstwa, którzy czasem również "pchają, pchają, pchają" ;)

Na gry i zabawy to niestety nie mam za bardzo czasu i to raczej nie dla mnie ale może, w takim razie, podpowiedziałbyś jak wybrać swoją pierwszą "szosę" :?:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

maciej76 
Mitsumaniak

Auto: Civic
Wysłany: 30-10-2016, 07:04   

Na rozpoczęcie przygody ta maszyna spokojnie da radę- http://www.decathlon.pl/r...id_8322663.html
Jak się z czasem mocniej wkręcisz i będziesz chciał czegoś mocniejszego, to poszukaj specjalistycznego sklepu w okolicy. Tam Cię już odpowiednio poprowadzą :D

rej 
Forumowicz

Auto: Spacer Star
Wysłany: 14-07-2018, 09:56   

Wczoraj zrobiłem 80 km i chyba mogę się nazwać kolarzem :)

amaj 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Wysłany: 17-07-2018, 07:24   

Całkiem ładny wynik - tak trzymać :)
Moim zdaniem, dużo zależy też od roweru. Czasami jeździ się na takich, że kilometry niemal same się pokonują, podczas gdy innym razem, jest to męczarnia. Dobrze wybrany, sprofilowany rower jest więc moim zdaniem niezwykle istotną kwestią.
Nie bez znaczenia jest oczywiście cena, bo dobry rower potrafi kosztować, tyle co średniej klasy samochód. Na przykładzie rowerów górskich:edit
Ostatnio zmieniony przez mkm 13-12-2019, 00:05, w całości zmieniany 1 raz  

igorek 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi
Wysłany: 09-08-2018, 12:52   

edit
Ostatnio zmieniony przez mkm 13-12-2019, 00:05, w całości zmieniany 1 raz  

haniabosa 
Nowy Forumowicz

Auto: skoda rapid
Wysłany: 24-07-2022, 13:59   

rej napisał/a:
Wczoraj zrobiłem 80 km i chyba mogę się nazwać kolarzem :)

Całkiem nieźle. Ja ostatnim razem przejechałam 50 i już myślałam, że to szczyt moich możliwości, ale zainspirowałeś mnie.

Roza787 
Nowy Forumowicz

Auto: ASX
Wysłany: 29-08-2022, 18:22   

Wszystko zależy od ukształtowania terenu i roweru. Czasem 50 km po płaskim to nawet nie wiadomo kiedy minęło, a czasem 20 km bardziej pod górkę i człowiek wysiada. Pochwalcie się jakie macie rowery

eremita 
Mitsumaniak

Auto: Outlander III DID
Wysłany: 10-12-2022, 09:07   

Roza787 napisał/a:
Wszystko zależy od ukształtowania terenu i roweru. Czasem 50 km po płaskim to nawet nie wiadomo kiedy minęło, a czasem 20 km bardziej pod górkę i człowiek wysiada. Pochwalcie się jakie macie rowery

Dla mnie najgorsze jest jak zaplanuje trasę 100km zrobię ja dojeżdżam do domu a na liczniku mam np 98 i jakoś zawsze mam wewnętrzny głos że muszę dokręcić to co brakuje :D

Co do rowerów to mam trzy:
Stara poczciwa Merida Kalahari ( jak chce zajechać się w błocie na pobliskim poligonie i jak jadę z maludą bo do niej mam przypięty fotelik )
Rower na sezon jesień zima Marin muirwoods
I rower który mnie zachwyca co na nim jadę Giant Content AR1

jacek11 
Mitsumaniak
Yatsu~eku

Auto: EA2W Żółwik
Wysłany: 19-12-2022, 16:32   

A ja mam dwa rowery. Oba to Wigry 3. Jeden jest sprawny, a drugi czeka na odnowienie. oba zamieszkują garaż :P

Odpowiedz do tematu