|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie dostanę używaną ( oryginalną ) szybę przód do Carismy? |
Autor |
Wiadomość |
7ukasz
Forumowicz
Auto: Carisma sedan 2000 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-08-2022, 21:22 Gdzie dostanę używaną ( oryginalną ) szybę przód do Carismy?
|
|
|
Witam wszystkich.
Tak jak w temacie szukam od miesiąca przedniej szyby do Carismy 2000. Obecna szyba była świetna. W ogóle się nie rysowała. Niestety ale pękła sama lub ktoś czymś rzucił, że pękła. Pęknięcie idzie do góry i szyba nie kwalifikuje się do naprawy. Czy ktoś wie gdzie można kupić przednią szybę wysyłkowo? Najchętniej bym kupił oryginalną używaną. |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 807 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 14-09-2022, 21:06
|
|
|
Tak sobie myślę, że szyba w car I była chyba identyczna jak w II, więc jak coś, to zawsze można brać z I. Oczywiście mogę się mylić, trzeba by to jeszcze dokładnie sprawdzić.
Poza tym to rozumiem, że chcesz mieć ori i nawet to szanuję, ale na Twoim miejscu bym to dobrze przemyślał. Nie wiem w jakim stanie jest Twoje auto, jednak ma już 22 lata, więc przelicz ile nim jeszcze chcesz pojeździć. |
|
|
|
 |
Zygmunt55
Nowy Forumowicz
Auto: Golf
|
Wysłany: 10-05-2023, 15:17
|
|
|
Moim zdaniem również II może się nadać, ale jednak trzeba to dokładnie sprawdzić |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 11-02-2024, 11:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|