|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przednie wycieraczki - problem. |
Autor |
Wiadomość |
morgan28b
Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 Sportback
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2021, 20:09 Przednie wycieraczki - problem.
|
|
|
Coś dziwnego dzieje się z przednimi wycieraczkami w mojej Cari. Bieg ciągły-normalny i ciągły-przyspieszony działają normalnie (jeszcze), bieg czasowy w ogóle nie działa, a bieg "na raz" (dźwignia do góry) działa pod warunkiem, że ją cały czas trzymam. Wczoraj jeździłem i było ok, dziś już nie. Wie ktoś co może być przyczyną??? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 822 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20984 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 29-12-2021, 21:02
|
|
|
Pewnie manetka szwankuje.
Używkę kupisza za parę złotych.
Wymiana to góra 10min roboty. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Zygmunt55
Nowy Forumowicz
Auto: Golf
|
Wysłany: 10-05-2023, 15:21
|
|
|
Mi ostatnio przez intensywny deszcz wypadła wycieraczka i musiałem szukać, ale niestety nie znalazłem, a nawet na stacji nie było, więc miałem delikatny problm |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 11-02-2024, 11:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rolo
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 30-05-2023, 14:17
|
|
|
[quote="Zygmunt55"]Mi ostatnio przez intensywny deszcz wypadła wycieraczka i musiałem szukać, ale niestety nie znalazłem, a nawet na stacji nie było, więc miałem delikatny problm
quote]
To już wbijaj do sklepu [Edit] i kup nowe Mnie zawsze ratują w kryzysowej sytuacji, nawet jak nigdzie indziej nie ma danej części to u nich jest |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 04-07-2023, 13:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|