MMC Polska z takim podejsciem do klienta dlugo nie przetrwa |
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2005, 20:47
|
|
|
Hubeeert... No przeciez ja sie wcale nie ciesze, ze stracili forum! Ja tez bylam tam userem
Ja sie ciesze, ze Mitsumaniaki beda mialy wiekszy potencjal - byc moze nowi, MMC-owi forumowicze wniosa nieoceniony bagaz wiedzy!
A za ostatnie "miejmy nadzieje" w takim razie PRZEPRASZAM. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 16-05-2005, 21:04
|
|
|
wlazlem na to dawne oficjalne forum to juz chyba nie bylo mniejszej czcionki zeby napisac wiadomosc ze forum zamkniete i zapraszaja na mitsumaniaki i mkp |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2005, 21:38 na chwile...
|
|
|
Wlazłem na chwile...
Bo widze że sporo zamieszania narobiłem.
Chce poinformować- aby nikt nieczuł się urażony, ani nikt niemyślał że ja czuje sie urażony Waszymi postami czy istnieniem - iż poprostu jest mi cholernie przykro że tamto forum ot tak sobie zamkneli. Sporo włożyliśmy w nie pracy i serducha...i wielu ludzi już poprostu nieodzyskamy niestety....a szkoda bo byli wartościowi...Wybaczcie że tak zareagowałem - może zbyt impulsywnie MEA CULPA - Jackie i wszyscy których może nieświadomie dotknołem - PRZEPRASZAM. Poprostu za wiele informacji zbiegło sie w ostatnich tygodniach i zwyczajnie tego niewytrzymałem.
pozwólcie że na razie będę śledził rozwój sytuacji.....
pozdrawiam
Krzycho
PS
Hubert - dzieki i przepraszam - Ty wiesz o co chodzi |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 16-05-2005, 21:43
|
|
|
Zawsze do usług Krzysiek - mnie to też zabolało tak jak Was... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 17-05-2005, 00:57
|
|
|
dlatego chciałbym, zeby stworzyc back-up tamtego forum na forum mitsumaniakowym!
Chwalow rozumiem Twoje urażenie, ale nie bież tego za politykę... Nikt tu nie likwidował forum MMC zeby stworzyc cos wiekszego w mitsumaniakach. Przykro mi, że forum MMC przestało istnieć i mam nadzieję, że nasze forum będzie choć w małej części odpowiadało Waszej (tu zwracam się do osób z forum MMC) wizji i treści..
Forum Mitsumaniaki.com/Grafix jest forum, które nie obliguje do bycia klubowiczem. Jest to wybór każdego z nas..
Mam nadzieję też Chwalow, że nie zrezygnujesz z nas, w końcu sam zapisałeś się na listę, więc jesteś mitsumaniakiem i mam nadzieję, że tak zostanie!
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
loocky [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 10:25
|
|
|
Ja tak wogóle to byłem mile zaskoczony, że na stronach MMP jest forum. Nie wszyscy producenci je mają. A tak szczerze to myślę, że zamknęli forum, bo nie pomyśleli o tym, że czasami pojawia się tam głosy krytykujące, a tego to już producenci nie lubią.
|
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 10:34
|
|
|
To wszystko przez stopke kolegii Fido
tyle postów nasmarzył że gdzie kto nie spojrzał
to tylko widział "MMC ma nas w d...." |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 10:40 nie no...
|
|
|
Potem była poprawa.bo etapy radykalizacji stopki się zmniejszały ...;) |
|
|
|
 |
SlaGlaw [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 20:28
|
|
|
Ostatnia mówiła cos o poprawie.
I MMC poprawiło sobie samopoczucie oraz opinię o sobie przez odwiedzających stronę www, likwidując forum. |
|
|
|
 |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2005, 09:02
|
|
|
arturro napisał/a: | bez przesady wiekszosc z was kupila juz mitsu, a tacy klienci sa juz malo istotni, tym bardziej ze polska to nie helmutowo gdzie sie zmienia auta co kilka lat, tak wiec mmc juz was nie kocha |
No i tu mnie MMC powala.... Bo ja, (beeeep), mam zamiar zmienić SS na coś niedługo, i MMC mnie do zakupu kolejnego Miśka skutecznie zniechęca swą postawą (a również polityką modelową, bo Colt dla mnie za mały, Outlander za drogi a nowego SS nie będzie). Wbrew pozorom niemało klientów chce zmienić auto po 4-5 latkach...
Co zabawne, znacznie bardziej o mnie dba diler gdzie miśka zanabyłem - tyle, że teraz to oni Suzuki mają na stanie.
Pzdrw. |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
Wysłany: 18-05-2005, 09:32
|
|
|
Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2005, 09:37
|
|
|
luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
i dokładniusio-tylko ten diler za daleko -czy diler mnie słyszy |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2005, 09:39
|
|
|
gumas_72 napisał/a: | luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
Jakie za daleko? Raptem 220 km |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 18-05-2005, 10:06
|
|
|
gumas_72 napisał/a: | luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
Diler słyszy, ale z uwagi na trudne warunki pracy w Warszawencji nie będzie otwierał placówki bo pracownicy by mi uciekli Ale zapraszam do siebie (180km) Gwarancja, że udzielony rabat powetuje koszty podróży;)
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
Wysłany: 18-05-2005, 10:54
|
|
|
Jackie napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
Diler słyszy, ale z uwagi na trudne warunki pracy w Warszawencji nie będzie otwierał placówki bo pracownicy by mi uciekli Ale zapraszam do siebie (180km) Gwarancja, że udzielony rabat powetuje koszty podróży;)
Pozdrawiam |
Zwłaszcza jak puszcze autko na lawecie a sam wynajmę helikopter |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
|