|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sklep z częściami |
Autor |
Wiadomość |
13Dudek13
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer ES VII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-04-2022, 19:27 Sklep z częściami
|
|
|
Witajcie,
Szybkie pytanie.
Czy ktoś z Was zna, orientuje się może czy jest w Polsce , w Czechach lub innym bliskim Polsce kraju sklep z częściami takimi jak w tym pod tym linkiem?
Sam nic ciekawego nie znalazłem. W USA to co innego. Problem w tym że transport jest kosmicznie drogi.
Sklep w USA |
_________________ Mitsubishi Lancer VII ES 2003 OZ Rally USA
Projekt 2Fast 2Furious |
|
|
|
 |
Roza787
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
|
Wysłany: 29-08-2022, 19:33
|
|
|
Nie kojarzę takiego sklepu w innych krajach. Ale to fakt ściąganie części z USA jest trochę nieopłacalne po podliczeniu kosztów transportu |
|
|
|
 |
Rolo
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 04-04-2023, 09:17
|
|
|
Ja z tego typu serwisów to kojarzę chociażby [Edit]. Nie wiem których dokładnie części szukasz, ale faktycznie sprowadzanie ich z USA jest jak dla mnie trochę bezsensowne. Zapłacisz krocie, będziesz czekał długo, a finalnie nawet nie wiesz co dostaniesz - o potencjalnej reklamacji nawet nie wspomnę. Lepiej jednak zamawiać lokalnie, od naszych polskich firm. |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 04-07-2023, 13:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Leras
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 19-07-2023, 05:27
|
|
|
Inter Cars: Sklep internetowy i sieć części samochodowych dystrybuowanych na terenie całej Polski. Posiada duży wybór części zamiennych.
MotoRicambi: Firma specjalizująca się w sprzedaży części samochodowych do różnych marek, w tym Mitsubishi. |
|
|
|
 |
|
|