|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ogrzewanie foteli |
Autor |
Wiadomość |
largo79
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-08-2023, 14:36 Ogrzewanie foteli
|
|
|
Witam, mam ASX z 2011 roku, ostatnio zakupiłem do niego skurzane fotele z grzaniem i sterowane elektrycznie. Sterowanie działa prawidłowo a co ogrzewania to mam problem. Z podłogi wychodzą wszystkie potrzebne przewody które wpinam. Od ogrzewania jest wtyczka cztero pinowa i ogrzewanie działa (grzeje z maksymalną mocą) ale włącza się samo po ręcznym lub automatycznym włączeniu świateł po zmroku. Nie wiem czy jest to prawidłowe zachowanie. Kolejny problem to nie wiem co dokładnie jest potrzebne jeszcze aby sterować ogrzewaniem foteli, domyślam się że przyciski chociaż nie wiem jakie i gdzie należało by je wpiąć, gdzie szukać wiązki? Jeszcze na forum wyczytałem że potrzebny jest przekaźnik, wiem gdzie ma być wpięty ale nie wiem co to ma być za przekaźnik.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję. |
|
|
|
|
 |
|
|